"KAD BI ŽENE STALE, SVE BI STALO"! Predsednik Vučić uputio važnu poruku damama o Srbiji! (VDIEO)

Autor:

Vesti

26.05.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima smo dužni da kažemo hvala i za njih imamo ogromno poštovanje, istakao je Vučić.

"KAD BI ŽENE STALE, SVE BI STALO"! Predsednik Vučić uputio važnu poruku damama o Srbiji! (VDIEO)

Foto: Printscreen/Instagram/avucic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu moćnom porukom koju je uputio damama u Srbiji.

 

 

- Naša Srbija zavisi od žena. One stvaraju, čuvaju, podižu, neguju, brinu o svemu i tako iz dana u dan. Njima smo dužni da kažemo hvala i za njih imamo ogromno poštovanje. Za naše majke, sestre, ćerke, supruge, bake, za svaku ženu koja vredno radi da bi njenoj porodici bilo bolje. Kad bi stale žene, sve bi stalo. Ali, na sreću, žene nikada ne staju. One urade danas i ono što mogu sutra. Donesu pravu odluku u pravom trenutku. Budućnost je uvek u rukama žena. Budućnost je u tvojim rukama - poručio je predsednik Srbije.

Predsednik Vučić je uvek o ženama pričao sve najlepše i da su one stub društva, a to je naglasio i u ovogodišnjoj osmomartovskoj čestitki. 

- Srećan praznik svim ženama u Srbiji. Reklo bi se, uobičajena, protokolarna čestitka. Važnije od toga, naše bake, majke, supruge, sestre, ćerke su zaslužne za sve što imamo - napisao je Vučić 8. marta ove godine na svojoj Instagram stranici "buducnostav".

Poručio je i tada da su žene zaslužne za to što imamo život, državu, naciju, porodicu.

- I sve ovo obično izgovaramo kako bismo dokazali svoje balkansko džentlmenstvo, a ne zato što to stvarno razumemo. Ipak, sve više muškaraca shvata da su žene odgovornije, ozbiljnije i posvećenije u poslu od nas, i srećom, jasno je, ženama pripada budućnost. U svim sferama društvenog života. Drage žene, hvala vam za ljubav, hvala na svemu!  istakao je Vučić

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Ivana

26.05.2024 20:54

Tako je predsednice. Veliko hvala!

Gaga

26.05.2024 20:54

Mi žene smo stub porodice i društva ali mnogi to nevene.

Alen

26.05.2024 20:56

Vučić je potpuno u pravu kada kaže da bi sve stalo kada bi žene stale, jer žene igraju ključnu ulogu u svakom aspektu društva.

Alex23

26.05.2024 20:57

Predsednik Vučić je istaknuo istinu kada je rekao da dugujemo ogromno poštovanje ženama, jer bez njih ništa ne bi funkcionisalo.