"Za nas je Srbija sve! Srbija je naš zavet, naša zakletva, naš život"! Moćna poruka Vučića: "Imaćete vi još mnogo predsednika..."! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.05.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek smo uspevali da očuvamo naše vitalne nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada ni na koji način ne oštetimo svoje građane, rekao je Vučić.

"Za nas je Srbija sve! Srbija je naš zavet, naša zakletva, naš život"! Moćna poruka Vučića: "Imaćete vi još mnogo predsednika..."! (VIDEO)

Foto: Printscreen/ RINA.rs. Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon današnjeg skupa u Čačku.

 

- Uvek smo uspevali da očuvamo naše vitalne nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada ni na koji način ne oštetimo svoje građane. Šta mislite zašto sam, a zapamtićete, imaćete vi još mnogo predsednika u životu ove naše zemlje, i videćete nijedan više nikada neće da ponovi ono što sam izgovorio u Njujorku, i posebno njima u lice. Ja sam to mogao da uradim, i mogao da budem hrabar, ne samo zbog toga što sam lično hrabar ili ne znam šta, već zato što je iza mene bila Srbija i što sam znao da imam vas, zato šta sam znao šta čekate i šta od mene očekujete...

 

- Zato što sam znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja će da se povlači pred onima koji hoće da je skrše. Mi smo uspeli da svoj obraz ne ukaljamo, uspeli da se suprotstavimo najmoćnijima bez straha. 

- Za nas je Srbija sve! Srbija je naš zavet, Srbija je naša zakletva, Srbija je naš život, Srbija je naša budućnost. Srbiju i nikome i ni za šta nećemo dati. Živela Srbija - poručio je Vučič.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na društvenim mrežama zajedničku fotografiju sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, i tom prilikom istakao kako su obavili važne razgovore o pripremama Svesrpskog sabora 8. juna.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Ruška

25.05.2024 17:49

Vučić pokazuje da mu je svaki deo Srbije, svaki grad, svaka opština, svako selo, svaki zaseok podjednako važan.

Jana

25.05.2024 17:51

Vučić svojim primerom pokazuje kako se voli i čuva svoja zemlja, kako se bori za njene državne i nacionalne interese.

Jana

25.05.2024 17:51

Vučić svojim primerom pokazuje kako se voli i čuva svoja zemlja, kako se bori za njene državne i nacionalne interese.

Merima

25.05.2024 17:53

Svi mi koji nemamo rezervnu državu, koji svoju Srbiju volimo kao zenicu oka svog moramo je čuvati i štititi od onih koji pokušavaju da je sruše i bace na kolena.