ĐOKOVIĆ I NADAL U ZAGRLJAJU U PARIZU! Nole odradio prvi trening (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa završavao trening, kada je Novak ušao.

ĐOKOVIĆ I NADAL U ZAGRLJAJU U PARIZU! Nole odradio prvi trening (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nakon eliminacije u polufinalu turnira u Ženevi, najbolji teniser sveta, Novak Đoković, stigao je u Pariz sa fokusom usmerenim ka predstojećem Rolan Garosu. Odlučan da se što bolje pripremi za izazove koji slede, Đoković je već izašao na teren i trenirao.

Pre njega, trening je imao - Rafael Nadal. Njih dvojica su se susreli prilikom smene i zagrlili, te tako još jednom prikazali uzajamno poštovanje.

Podsetimo, Đoković će se suočiti sa Francuzom Pjerom Igom Erberom u meču prve runde koji je zakazan za utorak. Očekuje se da će Đoković, kao i uvek, pružiti izvanredan performans na terenu. Pre Đokovića, na terenu će biti Rafael Nadal, koji intenzivno trenira kako bi se pripremio za veliku borbu u prvoj rundi protiv Aleksandra Zvereva.

Nole još uvek nema trofej ove godine i to je zabrinulo mnogo, pa će sigurno na Rolan Garos, gde brani titulu ići sa velikom motivacijom. Prvi reket sveta bi mogao već u četvrtfinalu da ima težak susret, a to je protiv Holgera Runea, u polufinalu bismo mogli da gledamo teniski klasik Đoković-Nadal, dok bi ga u finalu čekali predvnodnici nove generacije Janik Siner ili Karlos Alkaraz.

Jasno je da obojici ne ide baš najbolje trenutno, do duše Nadalu malo više nego Đokoviću, budući da od povratka iz povrede ne uspeva da pronađe ritam i rano ispada na turnirima. Novak, sa druge strane, beleži nešto bolje rezultate ali se muči sa formom i te kako što je i potvrdio juče protiv Mahača u Ženevi. Ipak, međusobni duel Španca i Srbina je moguć u polufinalu, a iako su šanse da do toga dođe mizerne, ne postoji navijač koji se tome ne nada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading