NEOBJAŠNJIVO JE ŠTA NOVAK RADI! Đokovićev naslednik nije birao reči!

Autor:

Sport

23.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On nema limite".

NEOBJAŠNJIVO JE ŠTA NOVAK RADI! Đokovićev naslednik nije birao reči!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Hamad Međedović

Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je slavio protiv Luke Puja, Filipa Krajinovića i Džofrija Blanknoa.

U susret glavnom žrebu on je dao nešto opširniji intervju za Rolan Garos, gde je na početku govorio o saradnji sa Novakom Đokovićem i Viktorom Troickim.

- Trenirao sam s Đokovićem dan pre nego što sam stigao ovde. Nismo odigrali niti jedan set, niti poen, ali da jesmo, on bi sigurno pobedio - rekao je Međedović, koji se dotakao i Noletovog rođendana.

- Za njegov rođendan smo se dopisivali, čestitao mi je na mečevima ovde. Uvek ostajemo u kontaktu i imamo sjajan odnos već godinama. Neobjašnjivo je to što on i dalje radi, kao da je sa druge planete. Ima 37 godina, ali igra kao da ima 25, ludo je. Ali dobro, to je Novak, on nema limite.

Njegov trener je sada Viktor Troicki.

- Mislim da je on čak bolji trener nego što je bio kao igrač. Imao je sjajnu karijeru, bio je 12. na svetu. Imamo odličan odnos, srećan sam da mi je sada trener i da radimo dobro - rekao je Hamad koji je umeo da proslavi plasman na RG:

- Neverovatan osećaj. Veoma sam srećan što sam to uspeo dve godine zaredom. Bio je ovo odličan meč, na velikom terenu, uživao sam u svakom momentu protiv rivala. Volim ove terene, volim publiku u Francuskoj. I dalje osećam ljubav i podršku od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading