SRBI PRIREDILI SPEKTAKL FRANCUZIMA! Na mlađima SVET ostaje! Hamad IZBACIO Krajinovića! Još KORAK do glavnog žreba!

Autor:

Sport

22.05.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pazarac Međedović pobedio je Filipa Krajinovića s 2:1 i plasirao se u poslednju rundu kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Francuske.

SRBI PRIREDILI SPEKTAKL FRANCUZIMA! Na mlađima SVET ostaje! Hamad IZBACIO Krajinovića! Još KORAK do glavnog žreba!

Foto: Tanjug/AP

Na turniru u Parizu, mladi Hamad Međedović je ostvario zapažen uspeh savladavši iskusnog Filipa Krajinovića rezultatom 2:0 (po setovima 7:5, 7:6(2)). Momak iz Novog Pazara je uspeo da se izbori za ulazak u poslednje kolo kvalifikacija za Rolan Garos, pružajući izuzetno uzbudljivu predstavu koja je trajala dva sata.

U prvom setu, teniska publika je imala priliku da uživa u izuzetnoj borbi, gde su se Hamad Međedović i Filip Krajinović smenjivali u osvajanju gemova. Nakon što je Međedović napravio brejk, Krajinović je uspeo da se vrati u igru, ali je Međedović uspeo da preokrene rezultat i osvoji prvi set rezultatom 7:5.


Drugi set takođe nije razočarao ljubitelje tenisa, sa velikom borbom i preokretima. Iako je Krajinović poveo sa 4:2, Međedović se uspešno vratio u igru i izjednačio na 4:4. Nakon propuštenih set lopti od strane Krajinovića, odlučujući momenat meča bio je taj-brejk, u kojem je Međedović trijumfovao rezultatom 7:2.

U narednom kolu kvalifikacija, Međedović se suočava sa izazovom protiv Francuza Žofrija Blankana, koji je savladao Duju Ajdukovića rezultatom 7:5, 6:4.

Srpska teniska javnost s nestrpljenjem očekuje start Novaka Đokovića na turniru u Ženevi, a prvi rival u drugom kolu najboljem na svetu biće Janik Hanfman iz Nemačke, trenutno 85. igrač na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading