ŠTA TO RADIŠ, RAFA? Nadal bezobrazno PIPAO Noletovu DRUGARICU! Kamera sve SNIMILA! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španac dao sebi oduška.

ŠTA TO RADIŠ, RAFA? Nadal bezobrazno PIPAO Noletovu DRUGARICU! Kamera sve SNIMILA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Kvalifikacije za drugi Grend slem u godini uveliko su u toku, a teniseri se bore za mesto u glavnom žrebu. U međuvremenu, Rafael Nadal se priprema za izazove koji ga očekuju na terenima Rolan Garosa.

Ovog utorka, Nadal je bio viđen kako prolazi pored Beloruskinje Arine Sabalenke, s kojom je razmenio nekoliko reči i izazvao njen smeh. Gest koji je izazvao pažnju javnosti bio je Nadalov dodir prstom po leđima Sabalenke, na koji je ova reagovala sa osmehom i zagonetnim odgovorom na društvenim mrežama.

Nakon ovog susreta, dežurni tviteraši su brzo reagovali, komentarišući ovaj neobičan susret. "Rafa stidljiv momak" i "Dodirnuta rukom Boga", samo su neki od komentara koji su se pojavili.

Međutim, Sabalenka je ostala tajanstvena u svojim odgovorima, napisavši kratko:

- Hahahaha hajde da vidimo - oglasila se Beloruskinja, uz emotikone sa osmehom i prekrštene prste.

Sabalenka, koja je ove godine osvojila svoj drugi Grend slem pehar u Australiji, sada se nada da će napraviti veliki korak napred na Rolan Garosu. Iako do sada nije "gurala" dalje od polufinala na ovom turniru, gde ju je prošle godine porazila Karolina Muhova, Sabalenka ima velike ambicije za osvajanje svog prvog pehara u Parizu.

S obzirom na njen nedavni uspeh u Australiji, mnogi će sa nestrpljenjem pratiti njen nastup na ovom prestižnom teniskom turniru.

Uzbudljive teniske borbe su pred nama, a Arina Sabalenka definitivno privlači pažnju ljubitelja tenisa svojim izazovima i ambicijama na terenima Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading