REČI KOJE SU ŠOKIRALE SVET: Evo šta je Nadal otkrio na konferenciji za medije pred start turnira u Madridu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konferencija za medije, španskog tenisera bila je više nego zanimljiva.

REČI KOJE SU ŠOKIRALE SVET: Evo šta je Nadal otkrio na konferenciji za medije pred start turnira u Madridu!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal sprema se za svoj prvi meč na Mastersu u Madridu, gde će se suočiti sa američkim teniserom Darvinom Blankom.

Pre početka turnira, Nadal je održao konferenciju za medije na kojoj je izneo svoje ciljeve za nadolazeće takmičenje, kao i planove za ostatak sezone.

Nadal je istakao da je njegov glavni cilj za ovu nedelju da uživa na terenu i da se nada znatno boljim rezultatskim ostvarenjima:

- Želim da završim turnir živ i uživam u činjenici da imam priliku da se takmičim još jednom. Ovde sam, dajem sebi šansu i nadam se da će se stvari poboljšati. U sportu se stvari mogu vrlo brzo desiti.

Govoreći o mogućem učešću na Rolan Garosu, Nadal je istakao da će odluku doneti u skladu sa svojim trenutnim stanjem:

- Ako stignem u Pariz ovako kako se osećam danas, neću igrati. Igraću Rolan Garos ako se osećam konkurentno. Ako mogu da igram, igraću. Ako ne mogu da igram, ne mogu. To neće biti smak sveta, ili kraj moje karijere. Još uvek imam ciljeve posle Rolan Garosa, kao na Olimpijskim igrama.

Foto: Tanjug/AP

Po mnogim pitanjima je ostao nedorečen - Rafael Nadal

 

Treba podsetiti da je nekada najbolji teniser sveta nakon turnira u Barsloni istakao da je to njegov poslednji nastup u glavnog gradu Katalonije, što je izazvalo veliku buru u teniskom svetu.

Treba podsetiti da je Rafael Nadal najtrofejniji teniser kada je u pitanju Masters u Madridu. On je ovaj tunir osvajao pet puta (2005, 2010, 2013, 2014. i 2017.), dok je Novaku Đokoviću to polazilo za rukom tri puta (2011, 2016. i 2019.)

Poslednja dva turnira pripala su Karlosu Alkarazu koji će ove godine pokušati da postane prvi teniser koji je tri puta uzastopno podizao prelazni pehar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading