NE VADI GA IZ USTA! Alkaraz ponovo PRIČAO o Đokoviću, ali i Novakovom NAJVEĆEM rivalu!

Autor:

Sport

22.05.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Karlitos" se osvrnuo na rezultate najboljeg u istoriji.

NE VADI GA IZ USTA! Alkaraz ponovo PRIČAO o Đokoviću, ali i Novakovom NAJVEĆEM rivalu!

Foto: printscreen/Instagram/Djoker Nole

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Španski teniser Karlos Alkaraz izrazio je optimizam uoči predstojećeg Rolan Garosa, ističući da će biti 100 odsto spreman za turnir. On je takođe naglasio da i drugi igrači, poput Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, mogu da pokažu vrhunski tenis uprkos trenutnim izazovima.

"Karlitos" je izjavio da i pored problema sa formom i povredama, veruje da će moći da pruži svoj najbolji tenis na nadolazećem turniru. Istovremeno je istakao da i drugi igrači, poput Đokovića i Nadala, mogu da iznenade svojim nastupom na Rolan Garosu, uprkos trenutnim izazovima.

- Janik se vraća iz povrede, i ja takođe. Đoković ne igra svoj najbolji tenis, ali sam prilično siguran da kada izađemo na teren Rolan Garosa, činiće se da se nismo povredili - rekao je Alkaraz i dotakao se Novaka:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

- On verovatno ne igra svoj najbolji tenis, ne osvaja turnire, ali može da igra Rolan Garos i da ga osvoji. Novak ima taj talenat, ne osvaja turnire godinu dana i onda dođu veliki trenuci, veliki turniri, gde on ume da pobedi i da pokaže svoj najbolji tenis. Svi se zapitaju: "Kako je to moguće?" Ali to je duh Novaka Đokovića i zato je jedan od najboljih u istoriji.

Nije mogao da ne spomene svog sunarodika Rafaela Nadala:

Kao i Novak, verovatno i Rafa ne igra svoj najbolji tenis, ne oseća se dobro fizički, ali na Rolan Garosu mislim da ima šanse da igra sjajan tenis i da ostvari veliki rezultat. Godinama je pokazao da je u stanju da uradi to - kaže as iz Mursije.

Sve u svemu, Alkaraz je izrazio optimizam pred predstojeći Rolan Garos, ne samo za sebe, već i za Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Njegove reči ukazuju na verovanje da i u trenucima izazova, vrhunski teniseri mogu da pokažu svoj najbolji tenis na velikim turnirima, ostavljajući ljubitelje tenisa i dalje u iščekivanju velikih iznenađenja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading