MUČNE SCENE U ŽENEVI! NOVAK DRHTAO KAO PRUT: Kamera uhvatila scenu koja BRINE navijače! Ovo ne izgleda DOBRO (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je u polufinalu poražen od Mahača, ali mu to nije jedini razlog za zabrinutost.

MUČNE SCENE U ŽENEVI! NOVAK DRHTAO KAO PRUT: Kamera uhvatila scenu koja BRINE navijače! Ovo ne izgleda DOBRO (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je doživeo težak poraz u polufinalu turnira u Ženevi protiv Tomaša Mahača, izgubivši u tri seta - 2:1. Srpski teniser je priznao da se mučio tokom meča, posebno ističući problem mučnine tokom prvog dela meča.

 - Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam neverovatnu mučninu tokom prvog dela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Mahača, koji je zaslužio pobedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Voleo bih da zaboravim - rekao je Đoković posle meča.


Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je šokirao mnoge. Kamera je uhvatila trenutak tokom prvog seta kada se vidi koliko je Novak Đoković bio loše. Ruka mu je drhtala dok je pokušavao da pije vodu, što jasno pokazuje koliko je bio loše na terenu. Ovaj snimak je samo dodatno potvrdio težinu situacije koju je Novak doživeo tokom meča.

 

 


Nakon poraza od Mahača, Đoković se osvrnuo na nadolazeći Grend slem u Parizu. Izrazio je nadu da će biti zdrav za Rolan Garos, ističući teškoće fokusiranja na tenis kada postoje druge brige.

 

 

- Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos - dodao je Đoković posle meča sa češkim teniserom.

Novak Đoković će se suočiti sa izazovima i očekivanjima na nadolazećem Grend slemu, a s obzirom na svoje zdravstvene probleme tokom prethodnog meča, teniska javnost sa nestrpljenjem iščekuje njegov novi nastup. Svi ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Novak nositi sa tim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading