"POKUŠALI SU, ALI NISU USPELI DA NAS SRUŠE"! Moćna poruka Vučića: "Ponosan sam na dostojanstvo Srbije"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.05.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I zato se danas svaki Srbin i građanin Srbije, oseća dostojanstveno i ponosito, zato što je cela Srbija stajala uz mene, i zato što je cela Srbija želela da pokažemo svetu, da smo samo običan narod koji želi da živimo u slobodi i ništa više., istakao je Vučić.

"POKUŠALI SU, ALI NISU USPELI DA NAS SRUŠE"! Moćna poruka Vučića: "Ponosan sam na dostojanstvo Srbije"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/avucic

Ja sam još pod utiskom dvomesečne borne, i oko Saveta Evrope, i oko Rezolucije u Njujorku, ali sam imao svu vašu snagu, svu snagu naše cele Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponositih, rekao je danas u Valjevu predsednik Aleksandar Vučić i dodao:

 

 

- I zato se danas svaki Srbin i građanin Srbije, oseća dostojanstveno i ponosito, zato što je cela Srbija stajala uz mene, i zato što je cela Srbija želela da pokažemo svetu, da smo samo običan narod koji želi da živimo u slobodi i ništa više.

- Ponosan sam na dostojanstvo Srbije, ponosan sam na to što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da sruše. Kada smo jedinstveni ne mogu nam ništa! - zaključio je predsednik Srbije. 

Šta je još rekao Predsednik Srbije u Valjevu pogledajte u videu na početku teksta.

Podsećamo, Izborna lista Aleksandar Vučić - Valjevo sutra“ održava miting na platou ispred Doma kulture u Valjevu.

- Pred nama je mnogo teških zadataka. Posebno u Valjevu nikad niko nije zadovoljan. Obišao sam svako selo, nema sela gde nisam bio, još nisam video nekoga da je zadovoljan. Ali, tu su ljudi pošteni, pa će da vam kažu da li je bolje ili lošije. 2012. je prosečna plata bila 295 evra. Nije danas dobra ali je 703 evra i biće još veća jer Hans Groe tek treba da zaposli ljude - rekao je predsednik Aleksandar Vučić u Valjevu tokom predizbornog mitinga i dodao:

- Ono što je moje obećanje za Valjevce, to je da ćemo uraditi, ovo je ogroman novac, jedno od najvećih obećanja tokom cele kampanje, rekonstrukciju bolnice i dogradnju bolnice samo da biste imali u vidu, to je negde na današnji današnji 110 miliona evra, jedna od najvećih investicija države uz brzu saobraćajnicu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Rada

26.05.2024 17:56

Sce dok je Drbija slozna ne mogu nam nista zavisnici.

Tara

26.05.2024 17:56

Srbija ina svoj ponos i ima čime da se ponosi I takvi ćemo ostati.

Iva

26.05.2024 17:57

Napred Srbijoooo. Samo zajedno I slozno idemo dalje.

Ana

26.05.2024 17:58

Srbija je dostojanstvena zemlja.