"PODRŽALA SAM LUNU" Anabela prekinula ćutnju nakon Markovog HAPŠENJA: Doneta ODLUKA u četiri zida, došao je KRAJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela progovorila o podršci koju je pružila ćerki Luni u teškim trenucima!

"PODRŽALA SAM LUNU" Anabela prekinula ćutnju nakon Markovog HAPŠENJA: Doneta ODLUKA u četiri zida, došao je KRAJ! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika.rs, Youtube.com printscreen

Pevačica Anabela Atijas, poznata javnosti i kao majka jutjuberke i rijaliti zvezde Lune Đogani, otvoreno je progovorila o incidetu svog zeta Marka Miljkovića kojeg je policija nedavno privela na 48 sati zbog sukoba sa komšijom. Naime, popularna denserka prvi put je otkrila pred kamerama o tome kako je njena ćerka prošla kroz ovu situaciju, ističući teškoće s kojima se Luna suočila tokom tog perioda.

Kako je Anabela istakla, ona je stoički podnela celu situaciju, kako bi najbolje mogla da podrži svoju naslednicu u najtežim trenucima.

- Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja sam njihova majka, baka... Jednostavno, ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram svoje da podržim i u dobru i u zlu - rekla je pevačica, pa dodala da je odluka donešena da ona bude ta koja će biti sa starijom unukom, kako ništa ne bi primetila:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anabela Atijas progovorila o Marku i Luni nakon hapšenja

- Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka... Zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Ja sam bila sve vreme sa Mijom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa, i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi bi trebalo da radimo na tome. Sve je za ljude... Svima sve može da se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet, na kraju sve se dobro završi.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official

Anabela Atijas i Gagi Đogani

Anabela se osvrnula i na izjavu svog bivšeg supruga, densera Gagija Đoganija, koji je nedavno priznao da mu je žao što je njihov brak doživeo krah.

- Pa dobro, mislim da nijedan čovek na svetu kada staje na ludi kamen nema nameru i cilj da to pukne. Svi smo mi imali želju i volju da to opstane i traje, ali dobro... Da je trebalo, trajalo bi - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anabela Atijas odgovorila Gagiju Đoganiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading