DRAMA U SRPSKOM OKRŠAJU! Pobeda Majorke u senci MUČNE povrede! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hetafea poraženi su kod kuće od Majorke rezultatom 1:2 (0:0) u poslednjem 38. kolu španske La lige.

DRAMA U SRPSKOM OKRŠAJU! Pobeda Majorke u senci MUČNE povrede! (VIDEO)

Foto: Starsport

Predrag Rajković

U poslednjem meču sezone viđen je "srpski derbi" u Primeri! Hetafe je ugostio Majorku, ali rezultat nije odavao značaj ovog susreta. Ipak, ono što se desilo na terenu bilo je daleko od nebitnog.

Iako su startne postave bile izmenjene, Hetafe je bolje ušao u meč, ali golova nije bilo u prvom poluvremenu. Tek u 48. minutu Alvarez postigao je pogodak za domaći tim, a činilo se da će domaći zatvoriti sezonu pobedom.

Međutim, Majorka nije odustajala. U poslednjim minutima meča, Murići uspeva da izjednači rezultat, a samo tri minuta kasnije Mafeo je postigao gol za potpuni preokret i pobedu gostiju. Ovaj neočekivani preokret šokirao je domaće navijače.

Na terenu je sve vrvilo od srpskih reprezentativaca. Nemanja Maksimović je odigrao ceo meč za Hetafe, dok je njegov imenjak Radonjić bio starter za Majorku, ali je zamenjen u 57. minutu. Golman "orlova" Predrag Rajković je ostao na klupi, dok je Matija Nastasić i dalje van terena zbog povrede.

Treba reći da je duel ostao u senci povrede Davida Sorije, kome je lekarska ekipa morala da ukazuje pomoć, pošto se u jednom trenutku našao bez svesti na zemlji.

 

Standings provided by Sofascore

 

Hetafe je sezonu završio sa 43 boda i nalazi se u sredini tabele, dok je Majorka sakupila tri poena manje, ali takođe nema šanse da ispadne, kao ni da se plasira u Evropu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading