CRVENA ZVEZDA IMA NOVOG KAPITENA! Evo ko će NASLEDITI TRAKU od Dragovića!

Autor:

Sport

26.05.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivan izbor.

CRVENA ZVEZDA IMA NOVOG KAPITENA! Evo ko će NASLEDITI TRAKU od Dragovića!

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović, iskusni fudbaler rođen u Austriji, napušta Crvenu zvezdu posle tri uspešne godine.

Popularni Drago za to vreme je osvojio tri duple krune, a na jučerašnjoj proslavi 35. šampionske titule od delija je dobio omaž kakav se retko viđa na najvećem srpskom stadionu.

Nakon uspešne sezone u kojoj je osvojena dupla kruna, Fudbalski klub Crvena zvezda je odlučio da Uroš Spajić bude novi kapiten tima. Iskusni Spajić, daklem preuzima ulogu vođe na terenu, a potvrda je stigla i od generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića

- Da, Spajić će biti kapiten ekipe. Pravi je lider, vođa u svlačionici. Imao je tešku povredu, dug oporavak. Međutim, verovali smo mu. I on se pokazao, Zvezdino je dete. Stvarno jedna posebna ličnost, on je pravi vođa. I do sada je bio lider u svlačionici - rekao je Terzić Telegraf.

Spajić je ponikao na Marakani, a u decembru 2022. godine se vratio u klub. Međutim, zbog teške povrede, tek na proleće 2023. počeo je ponovo da igra. Pod vođstvom Vladana Milojevića postao je standardan u timu, a postigao je gol kako u večitom derbiju, tako i u finalu Kupa protiv Vojvodine (2:1). Njegov uspeh nije prošao neprimećeno, te je uvršten na širi spisak reprezentacije Srbije za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Očigledno je da je izbor Uroša Spajića za kapitena Crvene zvezde sasvim logičan, s obzirom na njegovu predanost, karakter i vođstvo koje je demonstrirao na terenu. Sa njim kao kapitenom, Zvezda ima iskusnog vođu koji će predvoditi ekipu u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading