DOK CELA SRBIJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU! Evo gde je OTIŠAO Nikola Jokić! Ne, nije Sombor!

Autor:

Sport

26.05.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera dao sebi oduška.

DOK CELA SRBIJA ČEKA NJEGOVU ODLUKU! Evo gde je OTIŠAO Nikola Jokić! Ne, nije Sombor!

Foto: YouTube.com/printscreen/House of Highlights

Nakon eliminacije Denvera u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige, srpski košarkaš Nikola Jokić povukao se u ilegalu, izbegavajući medijsku pažnju.

Dok cela Srbija nestrpljivo čeka odluku o njegovom učešću na Olimpijskim igrama u Parizu, MVP ligaškog dela najjačeg košarkaškog takmičenja na svetu odlučio da se posveti svojoj drugoj velikoj ljubavi - konjima.

Jokić je iznenadio javnost tako što se nije vratio ni u Sjedinjene Američke Države, ni u Srbiju nakon završetka sezone, već je otputovao na sever Evrope, tačnije u Švedsku, gde se održavala čuvena trka konja "Solvala" u Stokholmu. Ovaj potez izazvao je veliku pažnju i oduševljenje prisutnih, a "DŽoker" je dočekan aplauzom.

 

 

Iako je nedavno osvojio treću titulu najkorisnijeg igrača NBA lige, Jokić je odlučio da se posveti svojoj strasti prema konjima. Prema navodima sa društvenih mreža, Somborac se čak i fotografisao sa jednim od pobednika trke, Erikom Rafinom. Ovo nije prvi put da se srpski košarkaš našao na ovakvom događaju, s obzirom da je već pre dve godine učestvovao na istom takmičenju sa svojom ergelom.

Dok se Srbija pita hoće li videti Jokića u dresu nacionalnog tima na Olimpijadi, on uživa u svojoj drugoj velikoj ljubavi, koja ga je odvela do trka konja u Švedskoj. Ostaje da se vidi da li će ova strast prema konjima uticati na njegovu odluku o učešću na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading