NISMO IM DALI ŠANSU! Jokić prezadovoljan nakon slavlja u Minesoti: Evo šta kaže o PODRŠCI IZ SRBIJE!

Autor: M. M.

Sport

11.05.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi smanjili na 2:1.

NISMO IM DALI ŠANSU! Jokić prezadovoljan nakon slavlja u Minesoti: Evo šta kaže o PODRŠCI IZ SRBIJE!

Foto: youtube.com/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesota Timbervulfse sa 117:90 u trećem meču polufinala Zapada, a najzaslužniji za ovaj trijumf bio je Nikola Jokić koji je postigao 24 poena, ali je uz to dodao i 14 skokova, kao i devet asistencija.

Aktuelni šampioni NBA lige su tako i smanjili na 2:1 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije vraćajući jedan od dva brejka.

Nedavno krunisani MVP najjače lige sveta je posle meča objasnio koja je razlka u igri njegove ekipe u odnosu na prethodne utakmice.

- Mislim da smo igrali mnogo jednostavnije, nismo im dali šansu da budu agresivni. Igrali smo dosta brže, dali smo sebi šansu da igramo bolji napad, nismo gubili lopte, skakali smo, branili se, bili smo agresivniji i to je promeilo igru - rekao je popularni Džoker nakon meča.

Upitao je novinar i šta je to što moraju uraditi i u sledećoj utakmici kako bi pobedili.

- Da prelazimo centar u dve, tri sekunde - rekao je Jokić i nasmejao predstavnike sedme sile.

Potom, objasnio je i zbog čega trener Majkl Meloun traži da se Denver ponaša kao šampion.

- Samo da znamo na šta smo spremni, da znamo šta možemo da uradimo, za šta smo sposobni. Znamo da možemo da se vratimo, treba da igramo kao šampioni, da imamo taj majndset - je Nikola Jokić.

Potom je dobio pitanje na srpskom, a ticalo se MVP nagrade koju je dobio. Takođe, zahvalio se za podršku od sunarodnika nakon što je na Kuli Beograd osvanula čestitka.

- Video sam, hvala puno, nisam očekivao, eto, znači, kako da ne. Ceo Beograd je video, zahvaljujem se. Što se tiče utakmice, mnogo bolja energija, mnogo bolja agresivnost, bili smo brži i pametniji u većini utakmice, nismo imali toliko izgubljenih lopti iz kojih bi oni lako daju poene. Pogađali smo šuteve,  kreirali smo otvorene šuteve, skakali smo dobro u odbrani. Kolektivno sjajna utakmica - zaključio je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading