MELOUN OTKRIO NA KOJI NAČIN JE MOTIVISAO IGRAČE PRED MINESOTU: Ovo je bio ključ pobede Denvera!

Autor:

Sport

11.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagetsi vratili nadu.

MELOUN OTKRIO NA KOJI NAČIN JE MOTIVISAO IGRAČE PRED MINESOTU: Ovo je bio ključ pobede Denvera!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denver Nagetsa razbili su Minesotu na gostujućem terenu rezultatom 117:90 i tako smanjili na 2:1 u polufinalnoj seriji Zapada. Retko ko je očekivao da će tim iz Kolorada nakon dve onako slabe partije u Bol Areni na ovaj način odgovoriti u Mineapolisu.

Trener tima iz Kolorada, Majkl Meloun, otkrio je javnosti kako je uspeo da motiviše svoje igrače nakon dva poraza na domaćem terenu. Na konferenciji za medije, Meloun je otkrio da je iskoristio neobičnu taktiku motivacije - napravio je video snimak koji je montirao od klipova pronađenih na internetu.

- Napravio sam edit, nisam bio siguran da li da pokažem, pokazao sam Džordanu i rekao je da moramo. To je edit gde svi pričaju da je gotovo, da smo pečeni, da su bolji. Svi ljudi. Nisu pogrešili, jer nakon dve utakmice bih i ja rekao isto, ali... Nisam hteo da pokažem jer većinu vremena ne obraćam pažnju na to šta pričaju, ali sam znao da će ovo biti pravi potez - naveo je američki strateg.

Meloun je istakao da je video montaža bila ključni deo njegove strategije motivacije.

- Kao kad... Kad mislite da ne možete, ovako nešto će probuditi to u tebi, ako te to ne motiviše, ne znam šta će. DeAndre mi je pokazao da i dalje veruju, to je bilo moje pitanje, kad sednemo na avion i krenemo, da li verujemo u dve pobede u gostima - poručio je Majk Meloun.

Serija ostaje u Mineapolisu i nastavlja se 13. maja u dva ujutru, nakon čega se vraća  u Kolorado.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading