OD STEFANOVIH UBICA NI TRAGA, NI GLASA VEĆ TRI MESECA! Daničić se još uvek nije predao, nestao sa Gačevićem

Autor:

Hronika

26.05.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Savić, MMA borac ubijen je u noći između 24. i 25. februara na uglu Dobračine i Dunavske ulice.

OD STEFANOVIH UBICA NI TRAGA, NI GLASA VEĆ TRI MESECA! Daničić se još uvek nije predao, nestao sa Gačevićem

Foto: Youtube MMA savez Srbije, MUP

Stefan Savić, mladi reprezentativac Srbije i borac u MMA-u, tragično je izgubio život u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu u Beogradu. Od tada su prošla tri meseca, a osumnjičeni za ubistvo, Vasilije Gačević i Marko Daničić, još uvek su u bekstvu.

Ubistvo je izazvalo šok i tugu među Savićevim prijateljima, porodicom i sportskom zajednicom. Savić je bio popularan i poštovan u MMA krugovima, a njegova smrt ostavila je prazninu koja se oseća i dalje.

Policija nema konkretnih tragova o mestu gde se osumnjičeni trenutno nalaze, ali je poslednja informacija da je Marko Daničić kontaktirao svoju porodicu i razmišlja o predaji.

Osumnjičene ubice su ranije napale Stefanovog druga, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu.

- Stefan je tada potrčao da izvuče druga iz vode, a ova dvojica mu nisu dala. Onda se on potukao sa njima i jednom je povredio vilicu - rekao je Radoš, Stefanov deda.

Savić je napadnut i izboden ispred kluba dok je bio s prijateljima. Snimci nadzornih kamera prikazuju trenutak napada, a zatim i kako ubice, nakon zločina, šetaju opušteno ulicom.

Osumnjičeni su, prema informacijama, pobegli na Kosovo i Metohiju, gde su se verovatno sakrili zbog nedostatka sredstava za život.

Savićeva smrt ostaje misterija, a prijatelji i porodica nadaju se da će pravda biti zadovoljena i da će ubice biti privedene pravdi. Savić je ostavio dubok trag u MMA svetu i ostaje upamćen kao talentovan i voljen sportista, čija smrt predstavlja veliki gubitak za celu zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading