LUKAS SE ŠVERCUJE NA AERODROMU! EVO GDE SMO UHVATILI PEVAČA! Pokušao da se PROVUČE PREKO REDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je pre linije stajao kako bi ispipao teren, a onda se nonšalantno uputio ka ulazu da prođe, rekao nam je izvor.

LUKAS SE ŠVERCUJE NA AERODROMU! EVO GDE SMO UHVATILI PEVAČA! Pokušao da se PROVUČE PREKO REDA! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Folk pevač Aca Lukas pokušao je da zaobiđe gužvu na aerodromu tako što je se provukao na ulaz gde se puštaju inače roditelji sa decom, da bi se potom prošvercovao i na službeni ulaz! Naša ekipa uspela je da uslika folkera, koji je sve vreme pokušavao da glumi da ne radi ništa pogrešno, a u pitanju je bio let iz Tivta. u poslepodnevnim satima na beogradskom aerodromu.

- Lukas je po svaku cenu hteo da se protne na ulaz gde isključivo idu roditelji sa decom. Prvo je pre linije stajao kako bi ispipao teren, a onda se nonšalantno uputio ka ulazu da prođe - rekao nam je izvor sa lica mesta. 

Foto: Republika

Lukas dok se sprema da prođe na poseban ulaz

 

Inače, nedavno je kao bomba odjeknula je vest da se pevač Aleksandar Vuksanović, poznat kao Aca Lukas, iselio iz luksuznog penthausa vrednog 500.000 evra i napustio Beograd, a onda je usledila i njegova potvrda da poslednjih nekoliko meseci živi u Vojvodini.

Foto: Wikimedia/Marijica.123, youtube.com/printscreen

Aca Lukas

 

Iz do sada nepoznatih razloga, folker je iznajmio kuću u Sremskoj Kamenici, a pred njegov nastup u metropoli objasnio je da mu prija opušteniji i usporeniji život, kakav je u Novom Sadu.

Super je u Novom Sadu. Par meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom Sadu jedan sekund traje 40 sekundi. Život mi je mirniji, lepši i bez stresa. Svakako mislim da mi je to trebaloi ne vidim zašto je to ljudima toliko interesantno - rekao je on nedavno za Telegraf.rs. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading