NEMANJA NIKOLIĆ ZBOG OVOGA DOŽIVEO INFARKT! Pevač otkrio kako se tada razboleo! Crtao je jezive stvari, psihijatar nije znao šta mu se dešava!

Autor:

Zabava

26.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravlje sam upropastio ulaskom u rijaliti, ali sam izvukao i dosta dobrih stvari, rekao je on.

NEMANJA NIKOLIĆ ZBOG OVOGA DOŽIVEO INFARKT! Pevač otkrio kako se tada razboleo! Crtao je jezive stvari, psihijatar nije znao šta mu se dešava!

Foto: printscreen

Pevač Nemanja Nikolić, poznat po svom upečatljivom nastupu u prvoj sezoni "Zvezde Granda", obeležava dve decenije uspešne karijere, a malo ko zna da je imao infarkt nakon izlaska iz rijalitija "Parovi". 

Vrhunac Nemanjine karijere desio se 2008. godine kada je objavio pesmu "Da se napijem". Ovaj megahit je osvojio brojne radio stanice i srca publike širom zemlje. Sa zaraznom melodijom i emotivnim tekstom, ova pesma i dan-danas se rado sluša, čime je Nemanja potvrdio svoj status muzičke zvezde, ali mu je ulazak u rijaliti doneo kako kaže, više loših nego dobrih stvari.

Foto: printscreen

Nemanja Nikolić

 

Prvi rijaliti je bio pevački i to je okej, a ovaj drugi ne znam, ušao sam na mesec dana da pevam, ali sam ostao šest meseci. Ja sam dosta pozitivnog izvukao iz tog rijalitija. Dobio sam novu publiku, crtao sam po ceo dan. Crtao sam čačkalicom i svaki dan sam na papiru oslikavao svoje psihičko stanje. Bilo je tu anđeo bez glave, reka, gola ženska dela beo glave i tako. Psihijatar je bio tamo i pitao me je šta to znači, ja mu kažem da sam se tako osećao. Sada ne bih ušao u nešto slično nikada. Posle toga sam zdravstveno otišao u onu stvar, imao sam infarkt - rekao je pevač za Nova.rs.

Foto: Youtube printscreen

Nemanja Nikolić

 

Pevač je potom pričao na temu detinjstva, te je istakao da se seća samo lepih stvari.

- Imao sam srećno detinjstvo, bila je inflacija, a tata je putovao po Poljskoj i Makedoniji, tada su svi radili neki mali šverc da bi preživeli. Sećam se da sam imao krive zube, pa je očeva plata bila tri ili pet maraka, a proteza je bila 25, ja sam je nosio dve nedelje i bacio sam je. Imam godinu dana mlađeg brata i ispunjavali su nam sve želje. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading