DA LI JE ONA NAJLEPŠA SRPKINJA? Naša voditeljka uhvaćena na aerodromu BEZ ŠMINKE, svi se okretali za njom i TRLJALI OČI (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi uzdišu za Danijelom Dimitrovskom!

DA LI JE ONA NAJLEPŠA SRPKINJA? Naša voditeljka uhvaćena na aerodromu BEZ ŠMINKE, svi se okretali za njom i TRLJALI OČI (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danijela Dimitrovska

Poznata srpska manekenka i voditeljka, Danijela Dimitrovska, redovno privlači pažnju javnosti svojom izuzetnom lepotom i zavidnom figurom, a tako je bilo i danas, kada je, kako mnogi navode, najlepša Srpkinja uhvaćena na prestoničkom aerodromu "Nikola Tesla", a kako se moglo primetiti, Danijela nije imala ni trunku šminke na sebi.

Naime, Dimitrovska se u pratnji sina Matije, kao i svog prijatelja i saradnika, vraćala sa Crnogorskog primorja gde je provela nekoliko dana kako bi "napunila baterije" za nove poslovne obaveze. Ipak, svima je zapalo za oko da je popularna manekenka za ovu priliku izabrala potpuno prirodan izgled, prošetavši ležernu kombinaciju i velike naočare za sunce, držeći kofere i mobilni telefon u rukama. Kako su pristuni paparaci mogli da primete, nema ko se nije okrenuo za Danijelom.

Inače, Dimitrovska je nedavno otkrila svoj jelevnik i tajnu besprekornog izgleda.

Jutro započinjem vodom sa limunom i suplementacijom, uzimam probiotik namenjen ženama koji čuva reproduktivno zdravlje i bustuje organizam. Zatim prelazim na doručak. Omiljeni mi je palenta sa sirom i kiselim mlekom. Za ručak najradije jedem tortilju sa tunjevinom, povrćem i sirom. Uveče pojedem potaž od bundeve i salatu sa povrćem, avokadom i slaninicom. Ukoliko sam dodatno gladna između obroka ubacim i neku užinu, voće ili orašaste plodove - rekla je lepa voditeljka, preneo je Blic.

Podsećanja radi, kako je Republika ekskluzivno pisala, Danijela Dimitrovska već nekoliko meseci nakon razvoda sa voditeljem Ognjenom Amidžićem uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska i Jevrem Kosnić

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading