POZNATO STANJE MIRJANE KARANOVIĆ: Glumica kuburi sa ZDRAVLJEM, o njoj brine TIM LEKARA u Urgentnom!

Autor:

Zabava

26.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se desilo sa našom glumicom, stigli joj rezultati!

POZNATO STANJE MIRJANE KARANOVIĆ: Glumica kuburi sa ZDRAVLJEM, o njoj brine TIM LEKARA u Urgentnom!

Foto: ATA Images

Mirjana Karanović

Poznata glumica Mirjana Karanović danas je primljena u Urgentni centar nakon što joj je pozlilo tokom vikenda. Hitno je potražila medicinsku pomoć, a nakon što su odrađena detaljna ispitivanja, lekari su potvrdili da je sa njenim zdravstvenim stanjem sve u redu. 

Naime, nakon nekoliko sati provedenih u urgentnom, stigli su rezultati ispitivanja. Mirjani Karanović je navodno urađen skener glave, čiji su rezultati uredni, kao i laboratorijske analize. Ovi rezultati ukazuju da nema razloga za zadržavanje u bolnici, te će glumica biti puštena kući, prema informacijama koje prenosi Telegraf.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović primljena u Urgentni centar

Podsećanja radi, slavnoj glumici je pozlilo drugog dana vikenda zbog čega je potražila medicinsku pomoc. Ona je danas viđena u zdravstvenoj ustanovi gde je bila u pratnji lekara.

Video sam iscrpljenu ženu koja mi je neverovatno ličila na Miru. Baš je delovala isrcpljena. Čuo sam kada je lekar prozvao Mirjanu Karanović da uđe u ordinaciju. Želeo sam da joj priđem, ali sam video da se baš oseća loše i da nije trenutak. U hodniku sam potom sa ostalim pacijentima komentarisao kako i u teškom stanju zrači nekom posebnom energijom - rekao je izvor za Kurir, koji se zatekao na licu mesta.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirjana Karanović uradila analize u Urgentnom centru

Kako se kasnije saznalo, Mirjana je poslata na detaljna ispitivanja i priključena joj je infuzija. Iz krugova predstavnika sedme umetnosti smo saznali da se poslednjih nekoliko dana nije osećala dobro.

Mirjana je govorila da joj se mantalo u glavi, ali je sve prepisivala naglim promenama vremena. Ona je stvarno neko ko živi zdravo, pa nikome nije padalo na pamet da mi moglo stanje da bude takvo da se dođe do bolnice. Nadamo se svi njoj bliski da će sve biti kako treba - otkrio je izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

27.05.2024 22:47

Brz oporavak i svako dobro nasoj dragoj Miri Karanovic!

Učiteljica

28.05.2024 12:54

Samo joj dajte kvalitetniji prašak, sa manje mišomora, pa će se izvući.