NATAŠA NINKOVIĆ NAKON HOSPITALIZACIJE CEPA ALKOHOL: Prve fotografije pozante glumice nakon ugroženog zdravlja (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se oporavila nakon što je nedavno hitno primljena u Urgentni centar!

NATAŠA NINKOVIĆ NAKON HOSPITALIZACIJE CEPA ALKOHOL: Prve fotografije pozante glumice nakon ugroženog zdravlja (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nataša Ninković

Večeras je u Beogradu održana izložba fotografa Miloša Nadaždina, a prisustvovalo je veliki broj poznatih ličnosti. Među njima, posebnu pažnju privukla je glumica Nataša Ninković, koja je nedavno doživela zdravstveni problem i završila u Urgentnom centru. Međutim, večeras je zablistala u belom odelu, sa kosom podignutom u elegantnu punđu i osmehom na licu, pokazujući da se uspešno oporavila od nedavne bolesti.

Naime, Nataša Ninković, kojoj je nedavno pozlilo, izazvala je veliku zabrinutost među njenim fanovima. Međutim, njen dolazak na izložbu Miloša Nadaždina bio je znak da se glumica vratila u javni život, pružajući podršku kolegi umetniku i istovremeno pokazujući svoju snagu i oporavak.

Inače, pored Nataše Ninković, na izložbi su se pojavile i poznate pevačice Jelena Tomašević i Ilda Šaulić.

Podsećanja radi, glumica Nataša Ninković, istaknuta dramska umetnica, doživela je neprijatnost tokom probe predstave kada joj je pozlilo, nakon čega je hitno prevezena u Urgentni centar. Njen suprug, Nenad Šarenac, bio je uz nju tokom ovog izazovnog trenutka i nije odstupao od njenog boka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Ninković

Nataša je, kako je naveo izvor za Kurir, pristigla u zdravstvenu ustanovu u pratnji supruga, i trenutno se tamo nalazi, gde joj se pruža odgovarajuća medicinska nega. Ova vest je izazvala veliku zabrinutost među njenim obožavaocima i kolegama, ali se nadamo da će se Nataša brzo oporaviti.

Bila sam u hodniku kada je došla Nataša. Suprug je bio sa njom. Ona je divna glumica i verujem da je sve u redu - rekla je pacijentkinja koja se tom prilikom zadesila u Urgentnom centru za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eva

01.06.2024 05:23

Ostarila Nataša.