NAŠ PEVAČ MRTAV PIJAN ZAVRŠIO U KUĆI DRUGE ŽENE: Pejović priznao SVE DETALJE, evo šta mu je donela u KREVET!

Autor:

Zabava

22.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejovič iznenadio je javnost izjavom o svojim pijanstvima!

NAŠ PEVAČ MRTAV PIJAN ZAVRŠIO U KUĆI DRUGE ŽENE: Pejović priznao SVE DETALJE, evo šta mu je donela u KREVET!

Foto: ATA Images

Folk pevač Aco Pejović nedavno je otkrio detalje o jednom od svojih najvećih pijanstava. Na pitanje voditelja da ispriča svoje najveće pijanstvo, Pejović je otvoreno podelio svoje iskustvo, koje je šokiralo sve prisutne u studiju i kraj malih ekrana koji su uživo pratili emisiju.

Naime, Pejović je istakao da je svestan svojih postupaka pod dejstvom poroka, a zatim priznao šokantne detalje svog nezaboravnog pijanstva, koje je kulminiralo time da je završio u kući nepoznatih ljudi. 

- To što je prošli put bilo u emisiji apsolutno je neprihvatljivo. Neću da se izvinim nikome jer nikome nisam uradio nešto što je loše, ali nije u redu. Prošli put smo se opustili više, ja sebi to dajem na volju jer je bila Nova godina, novogodišnji program, pa smo se malo opustili. Pili smo neku rakijicu koja nas je malo dohvatila, ako je to nekome zasmetalo tad, ja koristim ovu priliku da se izvinim - ispričao je Pejović u emisiji "Amidži šou", a potom se prisetio:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aco Pejović pijan završio u kući nepoznatih ljudi

- Budio sam se u tuđim kućama (smeh). Nisam to nikada pominjao... Sa jednim školskim drugom. Bilo je bombardovanje naše zemlje, tad sam sa prijateljima otišao i prijavio se dobrovoljno da budem u vojsci koja brani svoju zemlju, što je meni potpuno u redu. Bili smo u nekim planinama... Znaš kad dane provodiš u šumi, uveče nismo znali šta ćemo. Zarakijamo se i... Puno smo popili. Te neke komšije, čija je kuća bila, odveli su nas kućici, stari čovek, stara žena. Ujutro smo se probudili i on i ja, pokriveni nekim ćebadima, u starim krevetima u nekoj kamenoj kući... To je bilo strašno, onako, s bolom glave, pila se neka brlja! Ta divna gospođa, bili su stariji, divni ljudi, nam je ujutro donela vruću pitu s hladnim kiselim mlekom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading