OBNAŽENE SLIKE VODITELJKE PINKA PO CELOM STANU: Vodi Dnevnik, a Intiman VEŠ joj visi na sve strane!

Autor:

Zabava

18.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša voditeljka otvorila vrata svog stana!

OBNAŽENE SLIKE VODITELJKE PINKA PO CELOM STANU: Vodi Dnevnik, a Intiman VEŠ joj visi na sve strane!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Pinka Aleksandra Ivanović, poznata po vođenju Dnevnika, osim po svom radu, privlači pažnju i svojim specifičnim stilom oblačenja, kao i neobičnim domom. Rođena u Bačkoj Palanci, Aleksandra se kasnije preselila u Novi Sad, gde je završila srednju školu. U jednom periodu svog života, Aleksandra je živela kao podstanar, selila se nebrojeno puta i konačno se smestila na Novom Beogradu, gde je iznajmila garsonjeru od divnih ljudi. Nakon pet godina, odlučila je da se preseli u drugi stan, takođe kao podstanar, da bi na kraju taj stan kupila.

Njen dom je oduvek bio odraz njenog stila, sa stilskim nameštajem i fotografijama na kojima je delimično obnažena. Ipak, ono što je najviše privlačilo pažnju bilo je kupatilo puno brushaltera, što je bila neobična i zanimljiva karakteristika ovog doma.

Republika

Foto: TV PINK / SCREENSHOT

Aleksandra Ivanović, voditeljka Pinka

Inače, lepa voditeljka je poznata po svojim slobodnim stavovima, a istakla je da ne veruje da žena koja istakne grudi i nosi izazovne stvari automatski mora da bude deklarisana kao jeftina, vulgarna i slobodna.

- S jedne strane sam izuzetno konzervativna, dok s druge nisam, što se može videti i po mojim fotografijama, načinu odevanja i slobodnim stavovima. Ne mislim da žena koja istakne grudi i nosi izazovne stvari automatski mora da bude deklarisana kao jeftina, vulgarna i slobodna. Nisam mogla da verujem da su iskoristili moje privatne fotografije s mora. U početku sam se nervirala, ali sam shvatila da za to nemam razloga - ispričala je voditeljka jednom prilikom, preneo je Blic.

BONUNS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading