POSLE NIZA LOŠIH VESTI U HUMSKOJ! Navijači Partizana KONAČNO imaju razlog za SLAVLJE!

Autor:

Sport

26.05.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra informacija za crno-bele.

POSLE NIZA LOŠIH VESTI U HUMSKOJ! Navijači Partizana KONAČNO imaju razlog za SLAVLJE!

Foto: Starsport

U poslednjem kolu Serije A, Atalanta je ostvarila ubedljivu pobedu nad Torinom rezultatom 3:0, čime su crno-plavi osigurali najmanje četvrto mesto na tabeli. Ova pobeda značajno utiče na situaciju u kvalifikacijama za Ligu šampiona, olakšavajući put Partizanu ka istom cilju.

Sada, sa Atalantinim plasmanom, crno-beli će imati samo dva potencijalna rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona - Fenerbahče ili Dinamo iz Kijeva. Ovaj novi razvoj događaja sigurno će izazvati pažnju navijača i dodatno podići tenziju pred odlučujuće utakmice.

Zvuči teško, ali moglo je i teže. U suprotnom bi pored Fenerbahčea, potencijalni rivali bili Salcburg i Slavija iz Praga. Ovaj detalj ističe koliko je značajan Atalantin plasman za Partizanov put ka Ligi šampiona.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

fudbaleri Atalante

Interesantno je da se Roma nadala da će Atalanta završiti na petom mestu, jer bi u tom slučaju i Vučica došla do Lige šampiona kao šesta. Nažalost po njih, sada je Liga Evrope jedina opcija. Ovo će svakako imati značajan uticaj na strategiju kluba u narednom periodu.

Atalanta je nedavno osvojila i trofej Lige Evrope, što im je bio prvi osvojeni trofej na međunarodnoj sceni. Trostruki strelac u tom meču bio je Nigerijac Lukman.

Čuvar mreže reprezentacije Srbije Vanja Milinković-Savić nije bio u kombinaciji za meč u Bergamu, jer je doživeo povredu o kojoj smo već pisali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading