PROBLEM ZA PIKSIJA PRED OKUPLJANJE "ORLOVA"! Povredio se reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

26.05.2024

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Atalante savladali su Torino u poslednjem 38. kolu Serije A rezultatom 3:0 (2:0).

PROBLEM ZA PIKSIJA PRED OKUPLJANJE "ORLOVA"! Povredio se reprezentativac Srbije!

Foto: Starsport

Osvajač Lige Evrope pobedio je "bikove" ubedljivim rezultatom i tako prestigao Bolonju koja je pala na peto mesto. Takav scenario ostavio je Italijane bez još jednog mesta u Ligi šampiona, konkretno šestoplasiranu Romu, koja je mogla u elitu da je Atalanta ostala peta.

U timu gostiju među stativama nije bilo Vanje Milinkovića-Savića. Reprezentativni čuvar mreže Srbije zaradio je povredu mišića, pa iz predostrožnosti stručni štab ga je ostavio van protokola u ovoj utakmici.

Detaljnije informacije o povredi čuvara mreže nisu poznate, pa ostaje da se nadamo da će stameni golman brzo na teren.

Piksi je svoj spisak pored Milinković-Savića uvrstio još tri golmana: Đorđa Petrovića, Predraga Rajkovića i Aleksandra Jovanovića.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Milinković-Savić

Što se tiče samog meča, Skamaka je doneo vođstvo domaćinu u 26. minutu, dok je prednost povećao Lukman, nastavivši fantastičnu golgetersku seriju. Nigerijac je u 43. minutu zatresao mrežu, a konačan rezultat postavio je Pašalić iz penala u 71.

U drugom meču, Napoli i Leće su remizirali bez golova - 0:0.

 

Standings provided by Sofascore

 

Atalanta je nedavno osvojila Ligu Evrope, savladavši u finalu Bajer iz Leverkuzena rezultatom 3:0. Trostruki strelac u tom meču bio je Nigerijac Lukman, pa je ekipa iz Bergama izborila učešće u Ligi šampiona naredne sezone, dok je "farmaceutima, to bio prvi poraz ove sezone u svim takmičenjima.

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj počinje 14. juna. Srbija je, podsetimo, u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske. Prvi meč Piksijevi izabranici igraju protiv vicešampiona Evrope "Gordog albiona", 16. juna u Gelzerkirhenu.

U Minhenu, četiri dana kasnije, rival je Slovenija, dok u poslednjem kolu 25. juna "orlovi" igraju protiv Danske, takođe na Alijanc areni.

Inače, titulu u Seriji A odavno je osvojila ekipa Intera iz Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading