MIHINA ĆERKA NIKAD NEĆE ZABORAVITI OCA! Ovaj DETALJ pokazuje koliko je VOLELA Sinišu! (FOTO)

Autor:

Sport

26.05.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as je preminuo u decembru pre dve godine.

MIHINA ĆERKA NIKAD NEĆE ZABORAVITI OCA! Ovaj DETALJ pokazuje koliko je VOLELA Sinišu! (FOTO)

Foto: instagram.com/vickymiha

Godine prolaze, ali ljubav porodice prema Siniši Mihajloviću nikada neće. Supruga našeg proslavljenog reprezentativca, koji je izgubio bitku sa opakom leukemijom 16. decembra 2022. neretko objavljuje postove na društvenim mrežama, u znak sećanja na njihovu ljubav. 

Neretko to rade i njihovo petoro dece, a sada je to učinila i Viktorija Mihajlović, starija Sinišina ćerka, na način, koji je istini za volju mnogima promakao.

Ona je, naime, objavila svoju fotku na Instagramu, gde se vidi kako oko vrata ima lančić sa imenom Siniša.

 

 

Na taj način, Viktorija je pokazala da je njen otac zauvek u njenom srcu, gde god da se nalazi.

Podsetimo, Siniša Mihajlović je tokom blistave igračke karijere osvajao titule sa novosadskom Vojvodinom i Crvenom zvezdom. Na Marakani je pokorio Evropu i svet, podigavši pehar Kupa evropskih šampiona i Interkontinentalni kup u Tokiju, da bi potom svetsku afirmaciju stekao nastupajući u Italiji za Sampdoriju, ljute rimske rivale Romu i Lacio, dok je blistavu karijeru završio u Interu iz Milana 2006. godine.

Podsetimo, 4. februara prošle godine, šampion Srbije je ime tribini na stadionu "Rajko Mitić" dao po svom legendarnom asu.

Kao trener, radio je u Bolonji (dva puta), Kataniji, Fiorentini, Sampdoriji, Milanu, Torinu i lisabonskom Sportingu, dok je u jednom periodu predvodio i fudbalsku reprezentaciju Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading