ĆAVI NA METI PREMIJELIGAŠA: Španac blizu selidbe na Ostrvo!

Autor:

Sport

26.05.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plavci žele Ćavija.

ĆAVI NA METI PREMIJELIGAŠA: Španac blizu selidbe na Ostrvo!

Foto: FC Barcelona/X

Nedavno otpušteni trener Barselone, Ćavi Ernandez, brzo je privukao pažnju engleskog giganta, Čelsija. Ovaj potez iznenađuje mnoge, budući da je Čelsi nedavno otpustio Maurisija Poketina, a sada planira da uđe u pregovore sa Ćavijem. Čelsi je jasno dao do znanja da traže perspektivnog trenera koji bi reorganizovao igrački kadar, te se Ćavi nameće kao jedan od glavnih kandidata za tu poziciju.

Nakon što je Čelsi potrošio značajna sredstva na pojačanja prethodne sezone, rezultati nisu bili zadovoljavajući. Sada klub traži novu energiju i perspektivnog trenera koji bi ponovo usmerio klub ka vrhu engleskog fudbala. Ćavi se nameće kao moguće rešenje, ali tu je i ime Kirana Mekene, trenera Ipsviča, kao još jedna opcija koju Čelsi razmatra.

Naredna sezona Premijer lige donosiće mnoge promene, a jedna od njih mogla bi biti dolazak Ćavija na klupu Čelsija. Pregovori su na pomolu, a fudbalski svet sa nestrpljenjem iščekuje ishod ove priče, dok Ćavi već pokazuje želju da se što pre vrati trenerskom poslu. Hoće li Ćavi postati nova trenerska legenda ili će Čelsi ipak izabrati drugog kandidata, ostaje da vidimo u narednim nedeljama. Svakako, ovo će biti još jedan uzbudljiv prelazni period za svet fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading