HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. MAJ! Bikovi - započinje povoljan period za finansije i investicije, Strelci - nalazite se između dve vatre!

Autor:

Lifestyle

27.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 27. MAJ! Bikovi - započinje povoljan period za finansije i investicije, Strelci - nalazite se između dve vatre!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, planete su vam u ovom periodu naklonjene, pa će vam posao ići od ruke, počevši od dogovora sa saradnicima i finansija. Bikovi, u ovom delu nedelje započinje povoljan period za finansije i investicije, ali je neophodno da se oslanjate više na članove tima. Blizanci, nezaposlenima predstoji dobra poslovna ponuda, ali će morati da naprave i neki kompromis. Finansijski napredak. Rakovi, uspeh u uslužnim delatnostima ili u okviru rada s klijentima uopšte. Sve više dobijate na popularnosti. Lavovi, posao će vam krenuti od ruke, kao i pregovori koji su se odužili. Ubrzo sledi finansijski napredak na dugoročnom nivou. Device, glavna tema ovog dana su finansije, tako da možete da očekujete dobitak novca, koji će vam omogućiti dalji razvoj poslovanja.

Vage, prebacujete sebi što ste u poslednje vreme prešli preko nekih stvari koje vam je partner rekao. Škorpije, partner se ponaša drugačije nego pre i to vas zabrinjava. Preispitujete se gde ste to pogrešili. Strelci, ukućani kao da su se podelili u dva tabora, nesuglasice kulminiraju. Sve vreme ste između dve vatre. Jarci, odnos s partnerom se iskomplikovao zbog spleta okolnosti u kojem je došlo do povoda za ljubomoru. Vodolije, imate osećaj da vam nedostaju flert i avantura, ali u ovom periodu toga neće manjkati jer ste poput magneta. Ribe, vaš odnos s partnerom prolazi kroz period provere koliko vam je istinski stalo. Uskoro sledi stabilizacija.

Što se tiče zdravlja, Ribe su depresivne, Škorpije imaju problem sa nesanicom...

Vaš kompletan horoskop možete pročitati ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading