"TI NAS GLEDAJ I ČUVAJ" Porodica dala 40-dnevni pomen Branu, OVE reči Mićunovića će im biti zvezda vodilja

Autor:

Svet

26.05.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Branislava Mićunovića oprosila su se njegov sin Đorđe i ćerka Andrea emotivnim rečima.

"TI NAS GLEDAJ I ČUVAJ" Porodica dala 40-dnevni pomen Branu, OVE reči Mićunovića će im biti zvezda vodilja

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Pobjeda/umrlice

Branislav Brano Mićunović, crnogorski biznismen, preminuo je 18. aprila u Budvi od posledica teške bolesti. Nakon 40 dana, njegova porodica održala je pomen na groblju u njegovom rodnom mestu Moštanici kod Nikšića.

Porodica je u čitulji izrazila sećanje na zajedničke dane i ljubav koju su delili sa Branom, ističući njegove moralne vrednosti i plemenitost koje će zauvek nositi u srcima. Navedeno je da će najuža rodbina posetiti njegovu večnu kuću, zaliti je suzama i pokloniti se njegovim senima.

U pismima oproštaja, Branislavova deca Đorđe i Andrea izrazili su svoju bol i sećanje na oca. Đorđe je istakao da je Branislav bio oslonac, prijatelj i inspiracija, dok je Andrea naglasila da će njegove reči "guramo i pobedićemo" biti njihova zvezda vodilja. Oboje su izrazili duboko poštovanje prema Braninom nasleđu i obećali da će čuvati uspomene na njega.

"Ristoni... suvišna je svaka reč. Bol je svakim danom sve veća i veća, ali ti si naša snaga, naš ponos i naša veličina. Nisi bio samo otac. Bio si i otac i majka i prijatelj najveći. Bio si sve! Zbog tebe i za tebe možemo sve, a ti nas gledaj i čuvaj. Nedostaješ... za sve što dolazi nedostaješ. Vole te tvoja deca Đorđe i Andrea".

Branislav Mićunović bio je kontroverzna figura u regionu. Za neke je predstavljao simbol čojstva i poštenja, dok su ga drugi smatrali kriminalcem. Ipak, njegova porodica i deca sećaju se njega kao oslonca, mentora i izvora snage. Branislav je rođen 1953. u Nikšiću, bio je sportista i vojnik, a preminuo je nakon dugotrajne borbe sa bolešću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading