"OTIŠAO SI IZ NAŠEG ŽIVOTA, ALI NE I SRCA!" Prijatelji i porodica se opraštaju od radnika "Vodovoda" koji je poginuo na Mostu na Adi - UMRO NA SVOJ ROĐENDAN! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.05.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezivi detalji nesreće u Beogradu!

"OTIŠAO SI IZ NAŠEG ŽIVOTA, ALI NE I SRCA!" Prijatelji i porodica se opraštaju od radnika "Vodovoda" koji je poginuo na Mostu na Adi - UMRO NA SVOJ ROĐENDAN! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nebojša Mandić, Printscreen

Radnik JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", muškarac star 32 godine, poginuo je u saobraćajnoj nesreći na Mostu na Adi u Beogradu. Danas su se od njega oprostili majka, otac, supruga s decom, sestra sa suprugom, brojni rođaci, prijatelji i kolege, a među čituljama je bio i poslednji pozdrav iz FK "Dunav" u Velikom Selu. Tragedija je još veća jer je poginuo na svoj 32. rođendan.

Otišao si iz našeg života, ali nikad nećeš iz našeg srca - jedan je od poruka objavljenih u čituljama.

Od Darija se oprostio i "Beogradski vodovod i kanalizacija".

- Tvoj prerani odlazak je veliki gubitak za porodicu, prijatelje i celokupan koletkiv JKP BVK.

Podsećamo, Dario Stojanović je nastradao u utorak kada je na njega, dok se nalazio na terenu, naleteo auotomobil. Teško povređenog Darija ekipa Hitne pomoći odmah je prevezla u Urgentni centar na reanimaciju, ali njemu, nažalost, nije bilo spasa.

On je praktično zgnječen između dva vozila, kada je velikom brzinom vozač automobila naleteo na prvi parkirani kamion "Vodovoda". 

Kako je rečeno u ovom gradskom preduzeću, ekipa radnika to veče izašla je na teren, na Most na Adi, kako bi u sklopu redovnih zadataka očistila rešetku, odnosno slivnik. Ovakva čišćenja se na prometnim saobraćajnicama obavljaju noću, kako se ne bi remetio saobraćaj.

Sve je urađeno prema proceduri, a ona izgleda tako da jedno vozilo "Vodovoda" stoji parkiran ispred slivnika, a drugi iza. Radnici se nalaze između.

Radnik koji je tragično nastradao u trenutku nesreće prao je slivnika za odvod kišnice. Sve se to se inače dešava u skroz desnoj, najsporijoj traci na Mostu na Adi, u pravcu od Banovog Brda ka Novom Beogradu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading