MUŽ STARLETE OSTAJE IZA REŠETAKA - SPREMALA MU DOČEK: "Osuđivan je sedam puta - ne prihvatamo jemstvo"

Autor:

Hronika

13.06.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku suđenja velikoj kriminalnoj grupi sudija je saopštila odluku kojom je rastužila srpsku starletu jer je ushićena mužu spremala doček iz zatvora.

MUŽ STARLETE OSTAJE IZA REŠETAKA - SPREMALA MU DOČEK: "Osuđivan je sedam puta - ne prihvatamo jemstvo"

Foto: Instagram/Printcreen

Muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević optužen kao član zloglasnog "vračarskog" klana koji je sarađivao sa kavačkim i kojima se sudi za tri ubistva i šest pokušaja ubistvava, ostaje u pritvoru, danas je saopšteno u Specijalnom sudu u Beogradu. 

Đurićeva koja je Kačareviću rodila dete spremala se da dočeka muža, tako da je ova odluka suda veoma razočarala.

Novu odluku sudsko veće je donelo na ranije istaknuti predlog branioca Kačarevića da mu se zatvorski pritvor ukine uz garanciju imovinom, odnosno jemstvom od 30.000 evra i jednom nekretninom u Beogradu. Sudija Svetlana Aleksić je navela njegovu raniju osuđivanost. 

- Kačarević je sedam puta osuđivan između ostalog je i to razlog za odbijanje jemstva - rekla je Aleksić.  

Republika

Foto: Tanjug

Nikoli Kačareviću se sudi zbog učešća u ubistvu Aleksandra Šarca

Na prošlom ročištu traženo je ukidanje pritvora i pogodnije mere obezbeđivanja prisustva na sudu za nekoliko optuženih pored Kačarevića koji se tereti da je "namestio" druga Aleksandra Šarca, što on oštro negira. Samo je usvojeno jemstvo koje je predloženo za Bogdana Dimitrijevića kaji je dao jemstvo u zamenu za slobodu priloživši kao garanciju nekretninu vrednu 96.000 evra. 

Prema optužnici, vođe ove grupe su Nikola Vušović, Uroš Piperski i Radoje Zvicer, koji je inače označen kao vođa "kavačkog" klana. Optuženo je ukupno 45 osoba, dok se u odsustvu sudi 17, među kojima su i sve vođe grupe. Neki od optuženih su u bekstvu, a nekoliko njih je u zatvorima po Evropi.

Grupa se tereti za ubistva Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića i Aleksandra Šarca.
Pokušaji ubistava izvršeni su 7. oktobra 2019. na sada pokojnog Lazara Vukićevića kojeg je ubio klan Veljka Belivuka, zatim 29. decembra 2019. godine na Samira Divljanovića, 11. maja 2020. na Miloša Nilovića, 27. novembra 2020. godine na Andriju Zarića i na Arsenija Stefanovića 1. febraura 2021. godine. Zvicer i Vušović terete se i da su od 2019. do 2022. godine organizovali grupu, čiji pripadnici su, između ostalog, cijanidom pokušali da otruju Strahinju Savića koji se nalazio u pritvoru u Crnoj Gori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading