NIKAD EMOTIVNIJA MIHINA ĆERKA: Tata, koračam zamornim putevima ovog života...

Autor: M. M.

Sport

05.03.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorijina objava koja lomi i natvrđa srca.

NIKAD EMOTIVNIJA MIHINA ĆERKA: Tata, koračam zamornim putevima ovog života...

Foto: instagram.com/vickymiha

Porodica Siniše Mihajlovića i dalje teško prihvata gubitak voljenog supruga i oca. Redovno na društvenim mrežama, gotovo svakodnevno, možemo da vidimo kako njegova supruga Arijana ili neko od njihovo petoro dece objavljuje fotografije i uspomene na njega. Siniša je preminuo 16. decembra 2022. godine posle lavovske borbe sa leukemijom, koja mu se tri puta vraćala. Ostavio je iza sebe prelepu porodicu, kojoj je poručio da budu jaki i snažni, a mnoge od njih njegov duh vodi i dalje kroz život.

Njegova najstarija ćerka, Viktorija, nedavno je podelila "stori" na Instagramu sa rečima posvećenim svom ocu, izražavajući duboku tugu i sećanje na njega.

- Tata, diveći se tvojoj hrabrosti, danas živim kako želim ne razmišljajući previše, prepuštam se tvom primeru, koračam zamornim putevima ovog života, svesna da ću te naći na svakom koraku, u svakom pogledu, svuda gde idem - napisala je Viktorija Mihajlović u svojoj emotivnoj objavi.

Foto: Instagram

Objava na Instagramu


Ova poruka odražava duboku emocionalnu vezu između oca i ćerke, kao i snažan uticaj koji je Siniša imao na svoju porodicu. Njegova hrabrost i odlučnost inspirišu članove porodice da nastave hrabro koračati kroz život, noseći sa sobom sećanje na voljenog supruga i oca.

Siniša Mihajlović će zauvek ostati upamćen kao hrabar borac, ali i kao ljubazan i posvećen suprug i otac. Njegova porodica nastavlja da se seća njegovih najsjajnijih trenutaka i da slavi nasleđe koje je ostavio iza sebe. Njegova hrabrost i snaga ostavljaju dubok trag u srcima onih koji su ga poznavali, a sećanje na njega nastavlja da inspiriše mnoge ljude širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading