SKINULA SE BRANKA SOVRLIĆ U MINI BIKINI: Pevačica pokazala obline, evo kako izgleda kad se razgoliti!

Autor:

Zabava

05.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka Sovrlić pokazala izvajanu figuru!

SKINULA SE BRANKA SOVRLIĆ U MINI BIKINI: Pevačica pokazala obline, evo kako izgleda kad se razgoliti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Branka Sovrlić

Poznata pevačica Branka Sovrlić odlučila je da napravi pauzu od poslovnih obaveza i otputovala je u Dubai gde uživa sa prijateljima. Ova vest je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama, naročito nakon što je pevačica podelila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu. Njen izgled je izazvao brojne pohvale, a mnogi su istakli da Branka izgleda izuzetno dobro čak i u šestoj deceniji života.

Branka Sovrlić je oduvek vodila računa o svom fizičkom izgledu i redovno se negovala, bez obzira na godine. Ona je javno istakla da nije pristalica plastičnih operacija, te smatra da je važno negovati se na prirodan način. "Nisam pristalica plastičnih operacija, treba se negovati, ko voli nek izvoli. Mene je strah da ako me secnu, neki nerv, pa da se iskrivim. Toliko sam godina na sceni, od početka me neki prate i glupo je da se pravim ja sad da imam kao dvadeset godina", izjavila je Branka nedavno za Grand.

 


Fotografije Branke Sovrlić iz Dubaija izazvale su živahne reakcije na društvenim mrežama, gde su brojni korisnici izrazili divljenje njenom izgledu i stavu prema negovanju. Mnogi su istakli da je inspirativno videti osobu koja se trudi da očuva prirodan izgled, dok istovremeno izgleda izuzetno zadovoljavajuće.

Branka Sovrlić je još jednom pokazala da je ne samo muzički, već i fizički, u izuzetnoj formi. Njen stav o negovanju i prirodnom izgledu privukao je pažnju javnosti i pokrenuo brojne diskusije o lepoti, starenju i prihvatanju sopstvenog izgleda. Njen primer može biti inspirativan mnogima, a njena energija i stil života su svakako vredni divljenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mina

05.03.2024 23:24

Ajd sto se skinula , ali sto siri slike po medijima!

Nora

06.03.2024 09:48

Nije njoj lako.