VAŽNO SAOPŠTENJE JOVANE JEREMIĆ: Ovoga se svi moraju strogo pridržavati u komunikaciji sa njom!

Autor:

Zabava

05.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je poslala poruku brojnim fanovima, pa otkrila šta im je strogo zabranjeno.

VAŽNO SAOPŠTENJE JOVANE JEREMIĆ: Ovoga se svi moraju strogo pridržavati u komunikaciji sa njom!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

Voditeljka Pink televizije, Jovana Jeremić, definitivno je jedna od najintrigantnijih javnih ličnosti u Srbiji. Nedavno je otkrila javnosti da uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, čije ime je neko vreme krila od medija. Njihova veza je postala predmet interesovanja javnosti, a nedavno su zajedno počeli da se pojavljuju na gradskim događajima.

Republika

Foto: e-tock

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Voditeljka je ispunjena kao nikad i zaljubljena do ušiju, što se da zaključiti i na osnovu brojnih zajedničkih fotografija, a kako ima brojne udvarače i obožavaoce, odmah im je stavila do znanja i dala uputstva za 8. mart, odnosno dan žena:

- Što se mene tiče, za 8. mart mi ni slučajno ne kupujte cveće. S obzirom da uvek znam šta hoću i da sam praktična i direktna žena, odmah da znate da ne bi bilo grešaka. Ne volim cveće i donošenje cveća je bilo zabranjeno na mom rođendanu i biće doživotno - napisala je Jovana Jeremić putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

Inače, Jovana Jeremić je nedavno najavila da će se povući iz medija tokom februara kako bi se posvetila nekim svojim ličnim projektima. Istakla je da je presrećna u novoj fazi svog života i da planira da napravi pauzu. Takođe je otkrila da se preselila kod svog partnera u Grocku te da je veoma srećna zbog te odluke. "Tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde", izjavila je Jovana u emisiji "Premijera vikend - specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading