JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA SA DRAGANOM U JAVNOSTI: Voditeljka sa biznismenom razmenjivala STRASTVENE POLJUPCE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

19.02.2024

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić nije mogla da sakrije sreću, koju je podelila sa svojim izabranikom Draganom Stankovićem.

JOVANA JEREMIĆ UHVAĆENA SA DRAGANOM U JAVNOSTI: Voditeljka sa biznismenom razmenjivala STRASTVENE POLJUPCE! (GALERIJA)

Foto: Nebojša Mandić

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Svečana akademija povodom obeležavanja 102 godine postojanja imena „Borba“ i četiri godine istoimenog časopisa, održaće se danas u Domu vojske u Beogradu u 13 časova.

 

 

Voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić danas se pojavila na proslavi povodom 102 godine postojanja časopisa "Borbe". Atraktivna voditeljka se pojavila sa svojim izabranikom i biznismenom Draganom Stankovićem, koji joj je pružio podršku na današnji dan. 

Nakon što je dobila priznanje za najgledaniji jutarnji program, voditeljka se pridružila svom izabraniku, a budno oko našeg fotografa ulovio je i poljubac koji je razmenila sa Draganom. 

 

Inače, Jovana Jeremić je nedavno u emisiji ,,Premijera" najavila da odlazi u medijsku ilegalu, jer će se posvetiti velikim projektima, na kojima dugo radi, a budući da je poznata kao perfekcionista, jasno je da joj je potreban mir i sklad kako bi svoje novitete na najbolji mogući način predstavila svojim vernim gledaocima. 

Jovana je nedavno na jednoj proslavi otkrila i kako se slažem sa svojim izabranikom, za kog veruje da je to taj pravi princ:

Mene on svaki dan obraduje nečim, a najveći je poklon kada je sa mnom, najveći poklon mi je da taj dan bude tu uz mene. Ja sam zadovoljna sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični - rekla je voditeljka.

Dragan Stanković je voditeljku Jovanu za Dan zaljubljenih iznenadio specijalnim poklonom. Naime, Jovana je od svog voljenog dobila zlatnu ružu, što je i podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu. 

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić dobila poklon za Dan zaljubljenih

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading