JOVANA JEREMIĆ BEZ GAĆICA VODI JUTARNJI: Voditeljka prekrstila NOGE uživo u programu, a ŠLIC samo seva (FOTO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka uživo u programu Pinka zaintrigirala gledaoce svojom pojavom!

JOVANA JEREMIĆ BEZ GAĆICA VODI JUTARNJI: Voditeljka prekrstila NOGE uživo u programu, a ŠLIC samo seva (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jutarnje iznenađenje za gledaoce emisije "Novo jutro" nije izostalo ni ovog jutra, kada je voditeljka Jovana Jeremić odabrala crnu haljinu uz telo. Na prvi pogled, haljina je delovala smerno, ali kada je Jovana zauzela svoje mesto u studiju, situacija je postala znatno zanimljivija.

Naime, šlic na haljini otkrio je skoro celu njenu nogu, izazivajući pometnju među gledaocima koji su se zapitali da li voditeljka nosi gaćice ispod haljine.

Osim modnog izbora, Jovana Jeremić je progovorila o lažnoj slici koju, prema njenim rečima, plasira u javnosti, istovremeno dotakavši se ponašanja pojedinih koleginica.

- Uvek sam bila dama. Najviše onda kada sam se trudila da u javnosti to ne budem. To je odraz mog bunta i krika protiv hipokrizije morala u svetu i Srbiji. Dok se mnoge moje koleginice trude da ubede javnost da su prepodobne i dame (baš me zanima što), ja sam sebe uvek predstavljala u gorem svetlu nego što je realnost. Jer, da znate istinu, još više biste me voleli, a ja ni sa ovim ovde ne znam kud ću i šta ću - navela je Jovana Jeremić putem društvenih mreža.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić u Novom jutru

Podsećanja radi, voditeljka "Novog jutra" već neko vreme je u vezi sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem, a njih dvoje ističu da su jedno drugom najveće ljubavi. Jovana je, inače, najavila da će na neko vreme povući iz medija i posvetiti privatnim stvarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miloš

21.01.2024 20:45

Ova Jovana samo dovodi neki šljam od gostiju. Zašto je privatizovala ovaj jutarnji program svi se pitamo.

Srb

23.01.2024 13:01

Samo ti redovno uzimaj terapiju i biće lakše i tebi i nama.