PREKID PROGRAMA NA PINKU: Jovanu Jeremić sačekalo IZNENAĐENJE, odmah morala da reaguje (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

14.01.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić ostala bez teksta!

PREKID PROGRAMA NA PINKU: Jovanu Jeremić sačekalo IZNENAĐENJE, odmah morala da reaguje (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Jutarnji program sa Jovanom Jeremić počeo je uobičajeno, sa živahnim razgovorima i aktuelnim temama, ali ono što je usledilo tokom emisije je definitivno privuklo pažnju gledalaca. Naime, voditeljka programa, Jovana Jeremić, ostala je bez teksta kada je u studiju ugledala ogroman buket cveća.

Jeremićeva nije mogla da sakrije iznenađenje kada je dobila buket koji je, kako je sama istakla, bio veći od nje. Svi su se pitali ko je pošiljalac ovog impozantnog gesta - da li je buket poslao njen partner Dragan Stanković ili možda neko drugi.

Podsećanja radi, Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Group, gostovao je kod voditeljke Jovane Jeremić u vikend izdanju popularnog jutarnjeg programa. Željko se u svom tradicionalnom godišnjem intervjuu osvrnuo na poslovne i lične uspehe, ali i saopštio Jovani da je kažnjena.

Kažnjena si 50 odsto od decembarske plate, morao sam da te kaznim. Imali smo dva mikroincidenta, a za jedan si kriva samo ti. Uradila si to bez moje saglasnosti, bez saglasnosti urednika informative. Znaš šta si uradila. Moraš da znaš, privatni filmovi ili video-zapisi iz bilo čijeg života se ne puštaju. Jesi blurovala i uradila na ispravan način, ali ja želim porodici tog čoveka da se izvinim. To nije moj stil, sa razlogom si kažnjena. Drago mi je da si razumela - istakao je Mitrović.

Ja sam to viteški iznela. Naučila sam, priznam kad pogrešim - rekla je Jeremićeva u "Novom jutru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragan

15.01.2024 06:49

Neznam šta u njoj vidite kao voditeljki,za mene lično je "0"

Djuka

15.01.2024 13:03

Lepa zena!!!