ZAVIRITE U CARSTVO DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Detalj ispred Draganove kapije RASPAMETIO popularnu voditeljku! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.12.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republiku donosi vam fotografije imanja Dragana Stankovića, uspešnog biznismena i dečka Jovane Jeremić!

ZAVIRITE U CARSTVO DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Detalj ispred Draganove kapije RASPAMETIO popularnu voditeljku! (GALERIJA)

Foto: Republika.rs, Instagram/jeremicjovana

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je ozvaničila svoju vezu sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih lanaca pekara u Srbiji i regionu. Dok svi bruje o njenoj mogućoj svadbi sa Draganom, ekipa portala Republika posetila je Grocku, gde Stanković ima veliko imanje.

Republika

Foto: Instagram/jeremicjovana

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Na imanju se nalazi ogromni poslovni i privatni prostor, koji dominira karakterističnom crvenom bojom, a ograđen je velikom ogradom. Posebno zanimljiv detalj je lav koji se nalazi ispred ogromne kapije, a koji je sigurno privukao i pažnju Jovane Jeremić.

Podsetimo, popularna voditeljka je Lav u podznaku, te često koristi motive ovog horoskopsog znaka. Iznad kreveta u novom stanu joj se tako nalazi tapeta sa likom velikog lava, a nedavno je objavila i fotografiju na društvenoj mreži Instagram, gde se uporedila sa lavicom.

U džungli lavica je gospodarica. Scena je jedna velika i prelijepa džungla, gdje orangutan ne može biti lav. On je majmun. Sve i da se opet rodi, orangutan je majmun. U svakom smislu. Grrrrrrr - navela je Jovana ispod jedne objave na društvenoj mreži Instagram.

Jovana je otkrila i da bi volela da joj na svadbi peva Stojanka Stoja Novaković.

- U gradu je toliko velika gužva da ja ne znam kako ću da stignem na Pink, a danas i sutra imam toliko snimanja, da stvarno više ne znam. Znači kad se ovo završi ne postojim do kraja januara za kolege, molim vas smilujete se na mene. I slušam Stoju u autu. Stojo, živela hiljadu godina. Ako se ikada udam drugi put, ti ćeš mi pevati na svadbi, pod rednim brojem jedan. Moja Stojanka Stoja, jer njene pesme su pesme za jake žene. Od "Revolucije" do "Nešto mi govori", "Život sa tobom muzika". Sve pesme njene odjekuju u autu - rekla je Jovana nedavno.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jovana Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading