ŠOK ZA ŠOKOM KOD JOVANE JEREMIĆ: Zaljubljena voditeljka najavila TRANSFORMACIJU programa!

Autor:

Zabava

15.12.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka se oglasila na društvenoj mreži Instagram!

ŠOK ZA ŠOKOM KOD JOVANE JEREMIĆ: Zaljubljena voditeljka najavila TRANSFORMACIJU programa!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas je snimala novi promo materijal za televiziju Pink, što je otkrila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Jovana je u sve uključila i svoju ćerkicu Leu, a slika je osvanula na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Na fotografiji se njih dve nalaze kraj jelke, koja se nalazi u takozvanoj RED kući, odakle se emituje program RED televizije, Jeremićeva je u svetlucavoj haljini, dok njena ćerka ima roze odevnu kombinaciju na sebi.

- Promo RTV Pink o kojem će cela Srbija govoriti. Nije bitno koliko ti je velika kuća, bitno je koliko je bilo ljubavi u njoj. Polako se bliži doba praznika, doba kada je čitava porodica zajedno i doba poklanjanja, veselja i ljubavi. Novogodišnji i božićni praznici su lepši uz Pink - napisala je Jovana, pa dodala:

- Duša i ljubav su naše zvezde voditelje. Provedite i ove praznike u toplini vašeg doma uz jutro sa dušom. Jer sve u životu možeš da kupiš osim nje. Sa dušom moraš da se rodiš - dopisala je Jeremićeva.

Jovana je, inače, napravila pravu pometnju kad je objavila prve fotografije sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim je već neko vreme.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - istakla je Jeremićeva u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić sa Draganom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading