KARLEUŠA MORA NA HITNU OPERACIJU: Hitno se oglasila, ne može da DIŠE!

Autor: P. R.

Zabava

15.12.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šok detalji zdravstvenog stanja Jelene Karleuše!

KARLEUŠA MORA NA HITNU OPERACIJU: Hitno se oglasila, ne može da DIŠE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je otkrila da se suočava sa zdravstvenim problemima koji utiču kako na njen glas, tako i na njen opšti osećaj blagostanja. Naime, kako se ispostavilo, popularna pevačica ima devijaciju nosa, što joj otežava disanje, ali istovremeno doprinosi specifičnoj boji njenog glasa.

Karleuša je otkrila u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram da je njena devijacija nosne pregrade toliko ekstremna, da uopšte ne koristi nos za disanje, već se oslanja isključivo na usta. Kako je istakla, ovo je rezultiralo specifičnim načinom pevanja, omogućavajući joj da proizvodi ekstremno visoke tonove.

- Boja glasa je nešto što je u mom pevanju vrlo prepoznatljivo i posebno. Boja glasa, tehnika vokala i disanja, sve je to ono po čemu se ja razlikujem od drugih. Jedan od najbitnijih faktora za takvo pevanje je devijacija moje nosne pregrade. Ona je u mom slučaju ekstremna i ja uopšte ne koristim nos za disanje - rekla je Karleuša, te priznala da za disanje koristi isključivo usta:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

- To je dovelo do specifičnog načina, boje i ekstremno visokih tonova koje mogu da proizvedem. Neprestano otvaram usta kako bih disala, kao riba. U mom slučaju ribetina - našalila se ona, pa spomenula operaciju. 

Operacija nosa je nešto što nikada nisam smela da uradim iako mi pevanje i igranje bez pravilnog disanja opterećuje srce i oduzima snagu - zaključila je diva na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Podsećanja radi, pre nekoliko večeri tokom jednog nastupa, došlo je do neočekivanog incidenta s pevačicom Jelenom Karleušom. Na samom početku performansa, njoj je naglo pozlilo, kako bi zatim otkrila da trpi velike bolove. Organizatori su odmah priskočili u pomoć i molili je da prekine nastup zbog zdravstvenih problema, međutim, hrabra pevačica odlučila je da izdrži do kraja kako ne bi razočarala svoje fanove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading