KARLEUŠA ZARATILA SA NADOM OBRIĆ! Bukti nova drama na estradi, mreže se usijale (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

09.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi estradni rat Jelene Karleuše podigao veliku prašinu u javnosti!

KARLEUŠA ZARATILA SA NADOM OBRIĆ! Bukti nova drama na estradi, mreže se usijale (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Antonio Ahel/ATAImages

Nada Obrić, poznata pevačica, nedavno je dala svoj komentar na nove trendove na estradi, te se tako dotakla i pesme "Karli bič" koleginice Jelene Karleuše, a koja je postala hit i o kojoj bruji ceo region.

Naime, Nada je izrazila svoje nezadovoljstvo delom teksta pesme u kojem se pominje "ukus soka njene p***e", te istakla je da joj se takav sadržaj nikako ne dopada i da misli da to nije dobro za društvo.

Nisam poslušala Karleušin album. Volim muziku, to je osnov bitisanja u ovom poslu, zato sam toliko dugo prisutna. Volim i nove pesme, i mlade pevače, ima mnogo dobrih mladih pevača, ali nažalost malo je dobrih pesama. Međutim, ne volim te pesme danas koje pričaju o belom, žutom, o skidanju, se*su u toaletu za prvu noć, i tako vulgarnim stvarima... To se ne priča ni o društvu, nego sa nekom najintimnijom osobom, a kamoli snimati o tome, i mislim da to nije dobro - kazala je Obrićeva, a ubrzo je usledio i Jelenin odgovor.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša instagram

Gospođo, možda da ipak poslušate! Nema se**sa u WC-u! Sok se spominje, ništa strašno - napisala je Karleuša u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, nedavno je u medijima zbog slične situacije buknuo estradni rat između Jelene Karleuše i Radiše Uroševića, koji je poručio svojoj koleginici da njene pesme niko ne peva nastupima, te da bi prestao da se bavi muzikom kada bi čuo da je neko počeo da ih izvodi. Međutim, ona mu je brutalno u svom maniru uzvratila porukom da je mislila da je folker odavno preminuo.

Molim?! Ovaj još peva?! Ja sam mislila da je ovaj umro... Neka mu neko kaže da samo Karleušine pesme i pevaju - navela je Jelena kratko u svojoj objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lepičin rodjak

16.12.2023 00:13

Pa što ne zarati sa Prijom? Šta kažete, hit u celom regionu? Pa što onda ne vidi sa Prijom kol'ko je zakup Arene u Zagrebu, pa nek' uzme jedno pet- šest večeri, možda najbolje kad se vrati sa američke turneje. Dotle će se i Telekom valjda finansijski konsolidovali pa nek joj plati zakup.Pošto reče da svi na svojim nastupima pevaju njene pesme, interesuje me šta je Miroslav izabrao iz njenog bogatog opusa!? Neće valjda iskopirati Brajana Adamsa koji je neko veče na svom koncertu otpevao Takitu!!!???