DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN NA DELU: Uslikali smo Karleušinog muža u akciji sa LJUBIMICOM! (PAPARACO)

Autor: P. R.

Zabava

21.11.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco fotografije Karleušinog muža u akciji sa LJUBIMICOM!

DUŠKO TOŠIĆ UHVAĆEN NA DELU: Uslikali smo Karleušinog muža u akciji sa LJUBIMICOM! (PAPARACO)

Foto: ATAImages, Republika.rs

Fudbaler Duško Tošić se retko pojavljuje u javnosti, te više voli da uživa u svom privatnom životu van znatiželjnih očiju javnosti, međutim, supruga muzičke zvezde Jelene Karleuše uhvatili smo u akciji sa pravom, skupom ljubimicom.

Naime, redakcija portala Republika uslikala je Tošića u poseti kod automehaničara, gde je došao kako bi promenio letnje za zimske gume na svojoj luksuznoj mašini marke "Porše Karera", čija cena dostiže i do 150.000 evra!

Inače, dok je čekao da mu automobil sredi za predstojeću sezonu, Duško je neprestano gledao u telefon i nervozno kucao poruke.

Republika

Foto: Republika

Duško Tošić paparaco

Podsećanja radi, kako se nedavno njen suprug, fudbaler Duško Tošić, pojavio na jednom događaju bez nje, pevačica Jelena Karleuša je otkrila da li će se negde uskoro pojaviti zajedno.

Za sada ne - kratko je odgovorila muzička zvezda, te ne čudi što smo Tošića uhvatili samog, u društvu svoje skupocene mezimice.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading