KRAJINOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Osvojićemo Dejvis kup!

Autor:

Sport

21.11.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje pripreme pred četvrtfinale.

KRAJINOVIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA: Osvojićemo Dejvis kup!

Foto: Tanjug/TSS

Novak Đoković i Filip Krajinović

Srpski teniser Filip Krajinović izjavio je danas u Malagi da Srbija ima velike šanse da osvoji Dejvis kup.

Srbija će u četvrtak od 16 časova u Malagi u četvrtfinalu Završnog turnira Dejvis kupa igrati protiv Velike Britanije.

- Atmosfera u ekipi je super, svi smo spremni. Imali smo nekoliko treninga u Beogradu, ovde smo došli u nedelju, a danas će nam se priključiti i Novak. Kompletni smo, svi su zdravi, jako motivisani, i veruju da možemo da osvojimo Dejvis kup - rekao je Krajinović za RTS, preneo je Teniski savez Srbije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Filip Krajinović i Novak Đoković

 

Teniserima Srbije se juče priključio i najbolji igrač sveta Novak Đoković, koji je u nedelju osvojio Završni ATP Masters sezone.

- Gledali smo finale, pratili sve rezultate, mislimo da je očekivano osvojio. Radujem se njegovom dolasku, drago mi je što je igrao jako dobro i što ovde dolazi kao osvajač Mastersa. Danas će mu biti prvi trening ovde, a u četvrtak očekujemo i meč -istakao je teniser Srbije.

Krajinović je rekao da je Velika Britanija težak protivnik.

- Podrška nam je važna, sigurno će biti naših navijača ovde i očekujemo da budu uz nas. Nemaju Marija i Evansa, ali sa druge strane imaju Norija i Drejpera koji su levoruki i jako dobri teniseri. Moramo da se fokusiramo i da budemo skoncentrisani na singl, jer su u dublu jako dobri - dodao je Krajinović.

On je istakao da je u Malagu došao kao podrška i sparing partner.

- Ima sličnosti kao i 2010. godine, zato sam i ja ovde došao iako nisam igrao šest meseci, ali ću biti podrška i sparing partner. Tu je i Janko Tipsarević, tako da je skoro cela ekipa iz 2010. na okupu. Treba iskoristiti to što je Đoković ovde, Kecmanović, Lajović i Đere takođe igraju jako dobro, šanse su nam velike - zaključio je Krajinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading