ŠOKANTNA VEST! Povukao se Endi Marej!

Autor:

Sport

18.11.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna odluka najboljeg britanskog tenisera.

ŠOKANTNA VEST! Povukao se Endi Marej!

Foto: Tanjug/AP

Britanski teniser Endi Mari

Višestruki grend slem šampion Endi Marej neće igrati na predstojećem Dejvis kupu za selekciju Velike Biratnije zbog povrede!

Prema pisanju "Tajmsa", nekadašnji olimpijski šampion i 42. teniser ATP liste, je povredio desno rame tokom treninga u utorak i moraće da se povuče s takmičenja koje će se naredne nedelje održati u Malagi.

Iako je reč o omanjem problemu, treći najbolji britanski teniser (prema ATP listi) je doneo odluku da neće biti dovoljno spreman i orijentisao se ka oporavku pred narednu sezonu.

- Zadobio sam manju povredu ramena, što znači da neću moći da učestvujem na Dejvis kupu. Razočaran sam što neću biti deo tima, ali moj fokus je sada na oporavku i spremanju za sledeću sezonu - rekao je Marej za "Tajms".

 

 

Ovo je već drugi udarac za Veliku Britaniju, pošto prethodno i njihov drugi najbolji teniser Danijel Evans (38) povukao zbog povrede lista. Na raspolaganju su im ostali njihov prvi reket Kameron Nori (18), kao i Džek Drejper (61).

Svakako da je to dobra vest za Srbiju, koja se u četvrtfinalu Dejvis kupa sastaje s Britancima.

U dublu će imati veliku prednost, s obzirom na to da u svojim redovima imaju trećeg i 12. najboljeg tenisera sveta u toj konkurenciji – Nila Skupskog i Džoa Solsberija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading