OVO SU SVI ŽELELI DA ČUJU OD NOVAKA: Đoković poručio da ide po TITULU SA SRBIJOM

Autor:

Sport

08.11.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole želi da ponovi istorijski uspeh iz 2010.

OVO SU SVI ŽELELI DA ČUJU OD NOVAKA: Đoković poručio da ide po TITULU SA SRBIJOM

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković igraće sledeće nedelje na Završnom mastersu sezone u Torinu, ali je naš as mislima delom i u Malagi gde će posle predvoditi Srbiju na putu ka tituli u Dejvis kup. Naime, izabranici Viktora Troickog su jedni od favorita na tirniru koji će se odršati u španskom gradu od 21. do 26. novembra, a upravo je Nole optimističan po pitanju ponavljanja uspeha iz 2010. godine.

- Zdravo svima! Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na finalnom turniru Dejvis kupa koji se igra u Malagi. Ostalo je još nekoliko sedmica dok ne počne takmičenje na kojoj će učestvovati osam najboljih ekipa na svetu. Borićemo se za najprestižniji reprezentativni trofej u našem sportu - rekao je Novak i dodao:

 

 

- Uvek je velika čast i zadovoljstvo igrati za Srbiju. Mi smo osvojili titulu 2010. godine i to je zapravo jedna od mojih najlepših uspomena u karijeri. Radujem se što ću se za trofej ponovo boriti sa mojim drugovima iz tima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću moći da donesem sve pobede svojoj zemlji. Pozivam sve iz Španije, ali i one van granica ovde zemlje da dođu i podrže nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading