OPSADNO STANJE NA SEVERU ZEMLJE! UČENICI UPALI NAORUŽANI U ŠKOLU! Duge cevi opkolile objekat - POTEGLI PIŠTOLJ NA NASTAVNIKA! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.11.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalci opkolili školu u Hamburgu.

OPSADNO STANJE NA SEVERU ZEMLJE! UČENICI UPALI NAORUŽANI U ŠKOLU! Duge cevi opkolile objekat - POTEGLI PIŠTOLJ NA NASTAVNIKA! (VIDEO)

Foto: Twitter/MarcoZitzow

Grad Hamburg se suočava sa ozbiljnom bezbednosnom situacijom nakon što su primljene ozbiljne pretnje upućene učitelju u jednoj od škola u tom gradu. Prema informacijama, dva učenika su navodno pretila oružjem učitelju unutar učionice, a za jednog od učenika se tvrdi da je naoružan crnim pištoljem.

Nakon što su stigle dojave o incidentu, specijalne policijske jedinice, opremljene automatskim puškama, brzo su reagovale i okružile zgradu škole kako bi sprečile dalje eskalacije situacije. Policajci su trenutno unutar škole i intenzivno tragaju za dvojicom osumnjičenih počinilaca, koji su viđeni u školskoj zgradi.

 

 

Kako bi osigurali bezbednost svih prisutnih, u toku je evakuacija učenika iz škole. Ova brza i odgovorna reakcija vlasti ima za cilj zaštititi živote i bezbednost svih prisutnih na školskom terenu.

Detalji oko okolnosti ovog incidenta i motivacije učenika za pretnje nisu trenutno poznati. Policija će sprovesti temeljan očevid kako bi utvrdila šta se tačno dogodilo i da li je oružje koje je spomenuto u pretnjama prisutno u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading