MILIĆEVIĆ U ARANĐELOVCU NA TRIBINI ''SA MINISTROM NA TI'': Učenici postavljali pitanja, ministar odgovarao na sve što ih zanima!

Autor:

Vesti

11.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je naglasio je je moć u znanju i objasnio učenicima zašto je važno da završe škole i fakultete kako bi bili uspešni u životu.

MILIĆEVIĆ U ARANĐELOVCU NA TRIBINI ''SA MINISTROM NA TI'': Učenici postavljali pitanja, ministar odgovarao na sve što ih zanima!

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević razgovarao je danas u Aranđelovcu sa učenicima osnovnih i srednjih škola na tribini „Sa ministrom na TI“. Tribina je održana u prostorijama Narodne biblioteke, a ministar je mladima u neformalnom razgovoru odgovarao na sva pitanja koja ih zanimaju.

- Sledite svoje ideale, hrabro se borite za ono u šta verujete, ali uvek argumentima i razgovorom a nikada nasiljem. Ako želite da promenite svet, prvo menjajte sebe, pa onda sve druge. Svako jutro kad se probudite razmišljajte šta dobro možete uraditi toga dana i za sebe i za svoju porodicu, okruženje, svoju zemlju... Budite jedinstveni jer samo kad ste složni onda ste nepobedivi. Jedinstvo i sloga je ono što je danas najpotrebnije Srbiji, a budućnost Srbije ste upravo vi - poručio je ministar u razgovoru sa mladima.

On je naglasio je je moć u znanju i objasnio učenicima zašto je važno da završe škole i fakultete kako bi bili uspešni u životu, apelujući na njih da pažljivo biraju ko će im biti uzori. 

- Da biste bili uspešni u sportu, morate da trenirate, ali u kontinuitetu. I kada ste deo tima morate da igrate svi za jednog i jedan za sve. Ako jedan član ekipe solira, ceo tim gubi. A i on s njima. To je važno i za sve drugo u životu. Jedinstvo i kontinuiran rad su recept za uspeh - istakao je ministar Milićević, koji je više od dva sata odgovarao na pitanja mladih.

Tribina u Aranđelovcu samo je prva u nizu u okviru kampanje „S ministrom na ti“. Ministar Milićević narednih nedelja obići će celu zemlju i razgovarati sa mladima u gradovima i opštinama širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Politikolog

11.10.2023 19:09

Lepo je sto ministar daje savete učenicima i ističe kako važno završiti fakultet, samo se nadam da učenici neće slediti primer i skrivati koji su fakultet završili. Ni u jednoj zvanicnoj biografiji ne piše na kojem univerzitetu je završio fakultet. Da li se to ministar stidi svog formalnog obrazovanja?

SNS član

11.10.2023 19:18

Dok predsednik Vucic vredno radi, ovi ministri iz redova socijalista se samo slikaju. Imali smo Bastu sada ovaj Milićević zauzeo njegovu poziciju osmišljavajući neke kampanje koje kao rezultat imaju samo licnu promociju,koristeći decu u političke svrhe. Jedan žene, drugi decu, šta je sledece?! Nadam se da vas vise nećemo uzimati u koaliciju.