JEZIVA TRAGEDIJA, AUTOBUS SLETEO U REKU! Pronađena BEŽIVOTNA tela najmanje 24 osobe!

Autor:

Svet

29.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova nesreća nije usamljen slučaj, s obzirom na to da su nesreće relativno česte na putevima u Peruu.

JEZIVA TRAGEDIJA, AUTOBUS SLETEO U REKU! Pronađena BEŽIVOTNA tela najmanje 24 osobe!

Foto: Printskrin/Youtubeshorts/ankanewsbilingual

Nesreća u Andskim planinama na severu Perua uzrokovala je stravičan bilans, sa najmanje 24 poginule osobe. Tužilac Olga Bobadilja potvrdila je da se autobus srušio u reku dok je putovao ka gradu Soročuko, na neravnom i neasfaltiranom putu. Nesreća se dogodila noću, što je otežalo prikupljanje informacija o ovom tragičnom događaju.

Relativno česte nesreće na putevima Perua

Ova nesreća nije usamljen slučaj, s obzirom na to da su nesreće relativno česte na putevima u Peruu. Lokalni mediji su izvestili o sličnim tragičnim događajima, uključujući nesreću prošlog septembra u kojoj je poginulo dvadesetak ljudi, kao i nesreću u januaru 2023. godine kada je najmanje 24 osobe izgubilo život nakon što je autobus pao sa litice, prenosi Tanjug.

Reakcija lokalnih vlasti i zajednice

Grad Čelendin, iz kojeg je autobus saobraćao, objavio je trodnevnu žalost povodom ove tragične nesreće. Ovakve reakcije lokalnih vlasti i zajednice pokazuju duboku tugu i šok izazvan ovom nesrećom.


Tragedija u Andskim planinama na severu Perua još jednom je podsetila na opasnosti koje vrebaju na neasfaltiranim putevima, istovremeno izazivajući tugu i saosećanje širom zemlje. Nadamo se da će vlasti preduzeti dodatne mere kako bi se smanjio broj ovakvih nesreća i sačuvali životi putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading