SKANDALOZNO! TRUDNA LJUBAVNICA MUŽA ALME KOJA JE SKOČILA SA DECOM U REKU?!

Autor:

Svet

15.05.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat je izneo nove detalje o istrazi smrti Alme Arazi i njene dece u Skadru na Bojani

SKANDALOZNO! TRUDNA LJUBAVNICA MUŽA ALME KOJA JE SKOČILA SA DECOM U REKU?!

Foto: facebook printscreen

Advokat Kujtim Cakran izneo je nove detalje o istrazi tragičnog događaja u Skadru na Bojani.

On je istakao da postoji priča o trudnoći maloletne devojke Alminog muža, Ergisa Arazija, što je navodno dodatno pogoršalo psihičko stanje pokojne Alme.

Međutim, naglasio je da ovo još uvek nije potvrđeno zvaničnim putem, te da se očekuje da forenzička analiza razjasni sve detalje.

Psihičko opterećenje i osećaj napuštenosti

Prema rečima advokata Cakrana, Alma je bila psihički opterećena nakon što je videla fotografiju jedno od svoje troje dece koje je zagrlila devojka njenog supruga.

Osećala se napuštenom, usamljenom i bez zaštite, što je dodatno pogoršalo njeno stanje.

Advokat je istakao da je Alma, suočena sa teškom situacijom i osećajem napuštenosti, odlučila da beži iz ovog sveta zajedno sa svojom decom.

Tretman albanskih žena i majki

Advokat Cakran je takođe istakao problematičan tretman albanskih žena i majki, navodeći da su često tretirane sa izuzetnim nepoštovanjem.

On je izrazio zabrinutost zbog otežanih odnosa i situacija u kojima majke ostavljaju decu nasred ulice, naglašavajući da je potrebno više poštovanja i zaštite za žene i majke u društvu.

Neočekivani susreti i potraga za istinom

Advokat je takođe naglasio značaj susreta Alme sa svojom jetrvom pre odluke o samoubistvu, ističući da je taj susret mogao imati ključnu ulogu u celokupnoj situaciji.

On je istakao da je potrebno istražiti razlog tog susreta kako bi se došlo do istine o ovom tragičnom događaju.

Uprkos novim detaljima, istraga o smrti Alme Arazi i njene dece se nastavlja, a javnost i dalje čeka na potpuno razjašnjavanje ovog tužnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading